اوراق بهادار
اوراق بهادار
این پیمانه تیترهایی همچون بورس همچنان منفی است! ارزش سهام عدالت چقدر شد؟ افزایش 50 درصدی حقوق کارمندان دولت، قرمزپوشی بورسهای جهانی، قیمت بلیت نوروزی قطارها گران نمیشود، کردستان بالاترین تورم نقطهای را ثبت کرد و تقاضای سوییس برای افزایش سرمایه گذاری در ایران را در بر دارد.
برای دومین روز متوالی ارزش بیشتر ارزهای مهم دیجیتالی صعودی ماند.
این پیمانه تیترهایی همچون قیمت جهانی طلا به پایینترین سطح 2 هفتهای رسید، صعود جهانی دلار، روند شاخص کل بورس در آخرین روز هفته، ارزش سهام عدالت چقدر شد؟ روز بد بورسهای اروپایی، از بورسهای آسیایی چه خبر؟ سقوط ارزهای دیجیتالی + قیمت و تجارت 6.7 میلیارد دلاری کشور در دی ماه را در بر دارد.
تهران - ایرنا - یک کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه به دلیل شرایط اقتصادی و رکود حاکم در بازارهای موازی، بورس بهترین گزینه برای سرمایهگذاری خواهد بود، گفت: به نظر میرسد پس از استراحتی کوتاه، شرایط بنیادی برای رشد مجدد شاخص بورس مهیا باشد.
شرکت لیزینگ کارآفرین با نماد "ولکار" در فهرست نرخهای بازار دوم بورس اوراق بهادار تهران درج شد.
معاونت نظارت مالی و خزانه داری وزارت امور اقتصادی و دارایی طی اطلاعیهای مجموع درآمد دولت از عرضه اوراق بهادار دولتی از ابتدای سال تا 19 آذر را اعلام کرد.
تهران - ایرنا - شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات روز چهارشنبه (19 آذر ماه) به عدد یک میلیون و 506 هزار واحد رسید که در مقایسه با پایان هفته گذشته بیش از دو درصد رشد داشت.
یزد - ایرنا - مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد با اشاره به آغاز طرح ثبت نام غیرمستقیم های سهام عدالت در سامانه سجام گفت: تاکنون حدود 12/5 درصد سهامدران در این سامانه ثبت نام کرده اند.
تهران - ایرنا - یک کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه بازار سهام نیازمند توسعه است، گفت: توسعه ساختار بازار سهام و ریسکهای مرتبط با آن تا حد زیادی به قوانین، زیرساخت قانونی و مختصات حرکتی و رفتاری بستگی دارد.