اوراق بهادار
اوراق بهادار
بر اساس گزارشها، بازار بورس اوراق بهادار تهران دوباره با افت مواجه شده است. در این روز، شاخص بورس بیش از 32 هزار واحد کاهش یافته است. این افت، ادامهدهنده روند نزولی بازار سرمایه در اردیبهشتماه بوده، به نحوی که در هر روز از این ماه، بازار با یک رقم افت را تجربه کرده است.
ثبتنام کارت بانکی نکسو برای کارمندان آغاز شد. تمام شاغلین بخش های خصوصی و دولتی میتوانند نسبت به دریافت این کارت جدید بانکی اقدام کنند.
میزان سود واریزی به حساب سهامداران عدالت از سوی مرکز اوراق بهادر اعلام شد. میزان سود واریزی به حساب سهامداران عدالت از سوی مرکز اوراق بهادر اعلام شد. به گزارش عرشه آنلاین، سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد: در سومین هفته اردیبهشت، 11 ناشر سود سنواتی و جاری سهامداران خود را از طریق اطلاعات سامانه سجام برای بیش از 500 هزار سهامدار واریز کردند.
در جلسه مشترک میان روسای سازمان بورس و اوراق بهادار و سازمان برنامهو بودجه، دو موضوع اصلی مطرح شد. پیششرطهای استفاده از ظرفیتهای بازار سرمایه برای تحقق رشد اقتصادی، مسئولیت دولت در ایجاد فضای مطمئن و آرام در بازار بورس این دو موضوع بودند.
در جلسه مشترک روسای سازمان بورس و اوراق بهادار و سازمان برنامهو بودجه، پیششرطهای استفاده از ظرفیتهای بازار سرمایه برای تحقق رشد اقتصادی و مسئولیت دولت برای ایجاد فضای مطمئن و آرام در بورس مورد بحث قرار گرفت.
مدیرکل خدمات آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی از افزایش ضرایب امنیتی کاغذ دانشنامه این دانشگاه با قابلیت غیرقابل جعل خبر داد.
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز (دوشنبه) بازار سهام، با 32 هزار و 390 واحد کاهش معادل یک و 48 صدم درصد به دو میلیون و 160 هزار و 780 واحد رسید.
سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد: در سومین هفته اردیبهشت، 11 ناشر سود سنواتی و جاری سهامداران خود را از طریق اطلاعات سامانه سجام برای بیش از 500 هزار سهامدار واریز کردند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مدیرکل خدمات آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی از افزایش ضرایب امنیتی کاغذ دانشنامه این دانشگاه با قابلیت غیرقابل جعل خبر داد. سعید اشرفی با اعلام این خبر افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی برای افزایش ضرایب امنیتی کاغذ دانشنامه، اقدام به استفاده از ضرایب اختصاصی و لحاظ قابلیتهای انحصاری در اصل مدرک تحصیلی نموده است. وی تصریح کرد: جهت افزایش هر چه...
ولیاله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار کشور در گفتوگویی عنوان کرد: مجامع شرکتها همواره تاکید بر پرداخت سود در زمان و موعد مقرر دارند؛ ولی برخی از شرکتها از کارفرماهای خود طلبکارند و نتوانستند مطالبات خود را دریافت کنند؛ لذا روزانه و مستمر با کارفرماها ارتباط داریم تا بدهی وصول و سود سهام پرداخت شود.
در ماه ژانویه 2024 (دی 1402)، کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) تأیید 11 صندوق قابل معامله در بورس (ETF) معاملات اسپات بیتکوین را اعلام کرد. این تحول موجب برانگیخته شدن انتظارات بسیاری از فعالان صنعت ارزهای دیجیتال شده است.
بورس تهران همچنان بر مدار نزول میچرخد و روند افت بدون توقف است. شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران امروز نیز افت 15 هزار واحدی را به خود دید و کاری هم از دست جلسات حمایتی، اصلاح تبصره قانون بودجه و محدوده 2.2 میلیون واحدی برنیامد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور اعلام کرد که نگاه دولت سیزدهم به بازار سرمایه، یک نگاه حمایتی است.
سود سهام عدالت در سال 1402 به دو مرحله تقسیم شد. در مرحله نخست، سود سهام در آذرماه واریز شد و در مرحله دوم، سود سهام در هفته پایانی اسفند واریز شد. مقدار سود سهام در مرحله دوم حدود 30 درصد کمتر از مرحله اول بود.
معاونت نظارت بر بورسها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار جزئیات مصرف انرژی صنایع بازار سرمایه در اسفندماه 1402 را اعلام کرد.
ابراهیم بازیان درباره آخرین وضعیت و تصمیمات اختصاص سهام عالت به جاماندگان و همچنین پرتفوی در نظر گرفته شده سهام عدالت جاماندگان اظهار داشت: طبق قوانین بودجه سالهای 1401 و 1402 قرار بود بخشی واگذاری سهام عدالت در قالب یک بسته پرتفویی انجام شود که شرط آن مصوبه هیات دولت برای واگذاری شرکتهای بورسی بود که در لیست واگذاری قرار دارند. مشمولان سهام عدالت که تاکنون به دلایل مختلف سود سهام...