چهارشنبه 6 فروردین 1404

اورتون 3-2 تاتنهام: / پوستکوگلو قربانی تحول زودهنگام اورتون با مویس!

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
اورتون 3-2 تاتنهام: / پوستکوگلو قربانی تحول زودهنگام اورتون با مویس!

مصاف تیم های اورتون و تاتنهام از هفته بیست و دوم لیگ برتر با پیروزی 3-2 شاگردان دیوید مویس به پایان رسید.

به گزارش "ورزش سه"، نخستین پیروزی دیوید مویس در بازگشت مجدد او به اورتون با برتری 3-2 مقابل تاتنهام در هفته بیست و دوم لیگ برتر انگلیس رقم خورد تا تیره روزی‌های آنگه پوستکوگلو و تیمش همچنان ادامه‌دار باشد.

ویدئو: 365393

اگرچه بدبین‌ترین هوادار تاتنهام هم فکرش را نمی‌کرد اما شروع توفانی شاگردان دیوید مویس حسابی مدافعان اسپرز را به شوک فرو برد و اورتونی‌ها توانستند در سیزدهمین دقیقه بازی روی حرکت استثنایی دومنیک کالورت لوین در محوطه جریمه تاتنهام، گل نخست را به ثمر برسانند.

فشار بی‌امان اورتونی‌ها روی دروازه میهمان بعد از گل نخست نیز همچنان ادامه پیدا کرد و اگر درخشش آنتونین کینسکی نبود، گل‌های بعدی میزبان نیز بلافاصله از راه می‌رسیدند.

مقاومت دروازه‌بان جوان تاتنهام در برابر مهاجمان بی‌رحم امشب اورتون اما تنها تا دقیقه 30 دوام آورد تا اینکه این بار ایلمان اندیایه بود که توانست گل دوم تافی‌ها را روی پاس ادریس گانا گیه وارد دروازه تاتنهام کند.

میل به گلزنی بازیکنان اورتون همچنان ادامه‌دار بود و آنها پیش از پایان نیمه نخست نیز توانستند گل سوم را به ثمر برسانند. البته که این بار مدافع تاتنهام به اشتباه دروازه کینسکی را باز کرد تا روز بد آرچی گری در این دیدار کامل شود.

در نیمه دوم بازی کمی از تب و تاب اولیه خارج شد اما همچنان این شاگردان دیوید مویس بودند که موقعیت‌های گلزنی بیشتری روی دروازه میهمان نگون‌بخت خود ایجاد می‌کردند.

تافی‌ها در فاصله دقایق 60 تا 70 این بازی، دو موقعیت فوق‌العاده گلزنی را توسط میکولنکو و کالورت لوین از دست دادند تا بازی همچنان با همان برتری 3-0 آبی‌ها در جریان باشد.

فرصت‌سوزی فاحش مهاجمان اورتون با ضد حمله سریع شاگردان آنگه پوستکوگلو در دقیقه 77 همراه شد و تاتنهامی‌ها توانستند یکی از گل‌های خورده را توسط دژان کولوسفسکی جبران کنند‌.

عملکرد دفاعی خوب مهره‌های تدافعی دیوید مویس و در راس آنها جوردن پیکفورد در دقایق پایانی، اجازه گلزنی مجدد به بازیکنان تاتنهام را نداد تا اینکه ریچارلسیون، مهاجم سابق تافی در دومین دقیقه از وقت‌های تلف شده این دیدار توانست یکی دیگر از گل‌های خورده را جبران کند و دقایق پایانی در عین حساسیت دنبال شود. حساسیتی که بدون رد و بدل شدن توپی از خط دروازه اورتون به پایان رسید تا این دیدار با همان برتری 3-2 شاگردان دیوید مویس به پایان برسد.

گل‌ها: 

اورتون 1-0 تاتنهام: پاس در عمق خوب گانا گیه برای کالورت لوین، به حرکت انفرادی مهاجم اورتون در محوطه جریمه حریف همراه شد تا گل نخست میزبان روی ضربه پای راست مهاجم بلند قامت آنها در دقیقه 13 به ثمر برسد.

اورتون 2-0 تاتنهام: همکاری عالی بازیکنان اورتون از زمین خودی با پاس‌های تک ضرب، در نهایت اندیایه را روی پاس نهایی گانا گیه با دروازه‌بان تاتنهام تک به تک کرد و گل دوم تافی‌ها در دقیقه 30 با ضربه پای چپ اندیایه به ثمر رسید.

اورتون 3-0 تاتنهام: ارسال‌های پیاپی بازیکنان کناری اورتون روی دروازه تاتنهام، در آخرین دقیقه از وقت‌های اضافه آرچی گری جوان را به اشتباه انداخت تا دروازه کیسنکی روی ارسال میکولنکو و گل به خودی گری در دقیقه 7+45 به ثمر برسد.

اورتون 3-1 تاتنهام: ضد حمله تند و تیز تاتنهامی‌ها در دقیقه 77 با اشتباه فاحش مدافعان و جوردن پیکفورد در محوطه جریمه اورتون همراه شد تا دژان کولوسفسکی با یک ضربه چیپ پای چپ گل اول تاتنهام را به ثمر رساند.

اورتون 3-2 تاتنهام: ضد حمله دوباره شاگردان پوستکوگلو منجر به فرار سریع ریچارلسیون شد تا گل دوم تاتنهامی‌ها توسط مهاجم سابق اورتون در دومین دقیقه از وقت‌های تلف شده به ثمر برسد.

اورتون 3-2 تاتنهام: / پوستکوگلو قربانی تحول زودهنگام اورتون با مویس! 2
اورتون 3-2 تاتنهام: / پوستکوگلو قربانی تحول زودهنگام اورتون با مویس! 3
اورتون 3-2 تاتنهام: / پوستکوگلو قربانی تحول زودهنگام اورتون با مویس! 4
اورتون 3-2 تاتنهام: / پوستکوگلو قربانی تحول زودهنگام اورتون با مویس! 5
اورتون 3-2 تاتنهام: / پوستکوگلو قربانی تحول زودهنگام اورتون با مویس! 6