اورژانس
اورژانس
اهواز - ایرنا - سخنگوی اورژانس 115 خوزستان گفت: پنج نفر در اندیمشک روز شنبه بر اثر مسمومیت غذایی روانه بیمارستان شدند.
رییس اورژانس سبزوار از مرگ دلخراش کودک سبزواری براثر انفجار اسپری رنگ خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار علی ولیپور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار داشت: اوایل مردادماه سال جاری وقوع یک مورد فوتی مشکوک در یکی از محلههای شرق شهر تهران از طریق اورژانس بیمارستان به پلیس آگاهی تهران اعلام و رسیدگی به این پرونده در اختیار تیمی از کارآگاهان ویژه قتل اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت. کارآگاهان در گام نخست تحقیقاتشان دریافتند، خانمی حدوداً 35...
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از اعتراف یک مرد به قتل نامزد خود در تهران خبر داد.
سردار علی ولی پور گودرزی رئیس پلیس آگاهی پایتخت از اعتراف یک مرد به قتل نامزد خود در تهران خبر داد.
مدیر بیمارستان شهدای هفتم تیر توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اولویت وزارت بهداشت مبنی بر ارتقای سلامت مردم عزل شد.
مهر نوشت: رئیس مرکز اورژانس تهران از استقرار 5 دستگاه اتوبوس آمبولانس و درمانگاه سیار اورژانس تهران در نقاط پرتردد تهران به عنوان مأموریت ویژه برای ارائه خدمات به افراد گرمازده خبر داد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن تاکید بر اولویت وزارت بهداشت مبنی بر ارتقای سلامت مردم، از عزل مدیر بیمارستان شهدای هفتم تیر به دلیل بیتوجهی به تکمیل یک پروژه بیمارستانی، خبر داد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن تاکید بر اولویت وزارت بهداشت مبنی بر ارتقای سلامت مردم، از عزل مدیر بیمارستان شهدای هفتم تیر به دلیل بیتوجهی به تکمیل یک پروژه بیمارستانی، خبر داد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن تاکید بر اولویت وزارت بهداشت مبنی بر ارتقای سلامت مردم، از عزل مدیر بیمارستان شهدای هفتم تیر به دلیل بیتوجهی به تکمیل یک پروژه بیمارستانی، خبر داد.
رئیس اورژانس استان تهران از ثبت 15 هزار و 230 تماس با اورژانس از سوی شهروندان تهرانی در موضوع گرمازدگی در تعطیلات آخر هفته خبر داد.
رئیس مرکز اورژانس استان تهران با اشاره به 15 هزار و 230 تماس از سوی شهروندان تهرانی در موضوع گرمازدگی با اورژانس در تعطیلات آخر هفته (چهارشنبه تا جمعه) از 6 هزار و 373 مأموریت نیروهای اورژانس در این مدت خبر داد و گفت: 196 مورد دارای ضعف و بی حالی و 66 مورد نیز دچار گرمازدگی بوده اند.
فرمانده انتظامی غرب استان تهران در خصوص روشن شدن ماجرای حادثه تیراندازی منجر به فوت یک شهروند دستور ویژهای صادر کرد.
رئیس مرکز اورژانس استان تهران، از ثبت بیش از 87 هزار تماس شهروندان تهرانی با اورژانس 115 خبر داد که دچار گرمازدگی شده بودند.
سمنان_ مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان سمنان بابیان اینکه هلال احمر استان طی یک هفته گذشته در 31 حادثه مختلف حضور داشته است، گفت: در مجموع این حوادث دو نفر در اثر تصادف جاده ای جان باختند.
ماجرای این جنایت هولناک عصر یازدهم مرداد هنگامی آغاز شد که ولوله ای در پارک لاله کوی طلاب مشهد به راه افتاد.