دوشنبه 26 مرداد 1405

اولین حکم رئیس ایمیدرو صادر شد

وب‌گاه گسترش مشاهده در مرجع
اولین حکم رئیس ایمیدرو صادر شد

رئیس هیات عامل ایمیدرو با صدور حکمی امیر صباغ را به عنوان مشاور عالی و دستیار ویژه رئیس هیات عامل معرفی کرد. وی پیشتر مدیریت اقتصادی و سرمایه گذاری این سازمان را برعهده داشت.

امیر خرمی شاد، رئیس هیات عامل ایمیدرو با صدور حکمی امیر صباغ را به عنوان مشاور عالی و دستیار ویژه رئیس هیات عامل معرفی کرد. وی پیشتر مدیریت اقتصادی و سرمایه گذاری این سازمان را برعهده داشت.

همچنین با صدور حکمی، سمیه خلوصی به عنوان سرپرست معاونت برنامه ریزی و توانمندسازی ایمیدرو منصوب شد. وی پیش از این به عنوان مدیر برنامه ریزی و نظارت راهبردی فعالیت می کرد.

از سوی دیگر امیر نوژن یونسیان نیز به عنوان سرپرست مدیریت اقتصادی و سرمایه گذاری و حامد حبیبیان به عنوان سرپرست مدیریت برنامه ریزی و راهبردی ایمیدرو معرفی شدند.

این گزارش می افزاید، امیر خرمی شاد هفته گذشته با صدور حکمی از سوی مهدی نیازی سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان معاون وزیر و رئیس هیات عامل ایمیدرو معرفی شد.