دوشنبه 28 مهر 1404

اولین واکنش شمخانی به ویدیوی جنجالی عروسی دخترش

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
اولین واکنش شمخانی به ویدیوی جنجالی عروسی دخترش

گرچه این مراسم چند سال پیش برگزار شده، اما انتشار آن در روزهای اخیر واکنش‌های منفی زیادی در شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشته است.

به گزارش مشرق؛ علی شمخانی، دبیر اسبق شورای‌عالی امنیت ملی در حاشیه مراسم ختم سردار افشار، در واکنش به حواشی ایجادشده درباره ویدیوی جنجالی مراسم عروسی دخترش گفت: «پاسخم به حواشی اخیر همان محتوای قبل است؛ حرام‌زاده‌ها، من هنوز زنده‌ام.»

این اظهارات در واکنش به گزارش‌هایی بود که روز گذشته در برخی رسانه‌ها منتشر شد. در این گزارش‌ها ادعا شده بود که ویدیوی خصوصی مراسم عروسی خانواده شمخانی، نخستین‌بار از سوی برخی حساب‌های کاربری مرتبط با اسرائیل منتشر شده است اما بررسی‌ها نشان می‌دهد این ویدیو اولین‌بار توسط یک اکانت مرتبط با جریان سلطنت‌طلب در اختیار عموم قرار گرفته است و پس از آن اکانت‌های وابسته به رژیم صهیونیستی و برخی جریانات داخلی نیز از آن برای تخریب نظام و ترور شخصیت استفاده کردند.

گزارش مشرق از حواشی و پشت پرده این اتفاق را اینجا بخوانید:

پشت پرده پخش یک فیلم خصوصی و خانوادگی در فضای مجازی / ماشین ترور «شخصیت نظام» را چه کسی کنترل می‌کند؟

گرچه این مراسم چند سال پیش برگزار شده، اما انتشار آن در روزهای اخیر واکنش‌های منفی زیادی در شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشته است.

پس از انتشار این تصاویر، برخی کاربران به آن‌چه «تجمل‌گرایی» در عروسی دختر شمخانی خوانده‌اند، انتقاد کردند.

ضرغامی، وزیر پیشین میراث فرهنگی در واکنش به این موضوع نوشت: «مجلس خصوصی و کاملاً زنانه است؛ پدر عروس، بر اساس آیین عشیره‌ای خود، درحالی‌که سرش را پایین انداخته، دست دخترش را در دست داماد می‌گذارد.

منبع: فارس
اولین واکنش شمخانی به ویدیوی جنجالی عروسی دخترش 2