جمعه 27 تیر 1404

اکبرپور: استقلال نباید کاپیتانش را از دست بدهد؛ ساپینتو مراقب باشد!

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
اکبرپور: استقلال نباید کاپیتانش را از دست بدهد؛ ساپینتو مراقب باشد!

مهاجم سابق تیم فوتبال استقلال با بیان این که این تیم نباید دروازه بان اصلی اش را از دست بدهد، گفت: سرمربی جدید استقلال مراقب هیجانات خود باشد تا تیم ضربه نبیند.

مهاجم سابق تیم فوتبال استقلال با بیان این که این تیم نباید دروازه بان اصلی اش را از دست بدهد، گفت: سرمربی جدید استقلال مراقب هیجانات خود باشد تا تیم ضربه نبیند.

علیرضا اکبر پور در گفتگو با خبرنگار مهر و در خصوص انتخاب ساپینتو به عنوان سرمربی جدید آبی‌پوشان گفت: استقلال برای انتخاب سرمربی جدید چند گزینه ایرانی داشت و تنها یک گزینه خارجی داشت آن هم ساپینتو بود. بقیه اسامی سر کار گذاشتن هواداران بود یا بخاطر شرایط جنگی کسی هدایت استقلال را قبول نمی‌کرد.

ساپینتو مربی خوبی است و هواداران امید زیادی به موفقیت استقلال با ساپینتو را دارند اما سرمربی آبی‌پوشان هم باید مراقب اطرافش باشد. او باید برخلاف گذشته که بسیار عصبانی و از کوره در می‌رفت باید دیگر راه گذشته را نرود و آرامش خود را حفظ کند. ساپینتو نباید کنار زمین با همه درگیر شود آرامش او به تیم هم انتقال پیدا خواهد کرد و بازیکنان مثل سرمربی تمرکز خود را از دست می‌دهند بنابراین ساپینتو باید یک ساپینتو جدید و متفاوت شود تا بتواند تیم را به موفقیت برساند.

ضعف‌ها برطرف نشده است

وی در خصوص جذب بازیکنان جدید و عملکرد مدیران استقلال در فصل نقل و انتقالات گفت: مدیران استقلال زمان زیادی را در فصل نقل و انتقالات از دست دادند و در حالی که سایر تیم‌ها به دنبال جذب بازیکن بودند مدیران استقلال تنها وعده و و عید می‌دادند. این اتفاق باعث شد تا بهترین بازیکنان داخلی جذب سایر تیم‌های دیگر شوند و حالا استقلال به دنبال بازیکنان خارجی است تا بتواند نقاط ضعف را از بین ببرد. استقلال در درون دروازه هنوز تکلیفش مشخص نیست. در خط میانی به یک یا دو بازیکن خلاق نیاز دارد و در خط حمله به شدت نیاز به مهاجم شش‌دانگ دارد چون در فصلی که گذشت استقلال مهاجم تمام عیار نداشت و آبی‌پوشان از نبود مهاجم ضربه بدی خوردند. بنابراین باید نقاط ضعف هر چه زودتر با انتخاب بازیکنان جدید توسط سرمربی برطرف شود تا شاهد یک استقلال پر قدرت باشیم.

موفقیت ساپینتو دور از دسترس نیست

کارشناس در فوتبال در پاسخ به این پرسش که آیا استقلال با ساپینتو به موفقیت خواهد رسید یا خیر تاکید کرد: موفقیت یک سرمربی در تیمش زمانی رخ خواهد داد که او امکانات را در اختیار داشته باشد. بازیکنان خوب که بتوانند ضعف‌ها را پوشش دهند. امکانات تمرینی و داشتن یک چمن خوب برای تمرین، پرداخت به موقع مطالبات بازیکنان توسط مدیران تیم و حمایت همه جانبه رئیس هیئت مدیره، اعضای هیئت مدیره و مدیر عامل از کادر فنی و بازیکنان می‌تواند موفقیت تیم را تضمین کند. این عوامل باعث موفقیت تیم خواهد شد و در غیر این صورت بهترین مربی دنیا هم هدایت تیم را به عهده بگیرد موفقیت شکل نخواهد گرفت.

سیدورف باید بیشتر کنار تیم باشد

اکبرپور در خصوص حضور سیدورف و عملکرد او در استقلال گفت: سیدورف بازیکن بزرگی و تجربه بالایی دارد ولی باید ببینیم نقش او در استقلال چیست. به طور حتم او هیچ نقشی در انتخاب ساپینتو نداشته چون فشار هواداران بیشتر باعث حضور ساپینتو شد. حالا که سیدورف با استقلال قرار داد دارد و به مدیر عامل مشاوره می‌دهد باید از او بیشتر استفاده کرد. سیدورف باید نقش اساسی در استقلال داشته باشد او باید بیشتر به ایران سفر کند تا شرایط استقلال را بیشتر ببیند. سیدورف سال‌ها در اروپا بوده و با فوتبال روز دنیا آشنا است پس باید از تجربیات سیدورف استفاده کرد تا شاهد پیشرفت بیشتر استقلال باشیم.

حسینی را به سادگی از دست ندهیم

اکبر پور در خصوص وضعیت حسین حسینی در استقلال تصریح کرد: سید حسین از بازیکنانی است که با تلاش زیاد پله‌های موفقیت را پشت سر گذاشت او به یکباره گلر اول و کاپیتان استقلال نشد. باید تحت هر شرایطی احترام و حرمت او حفظ شود. سید حسین قدیمی استقلال است و باید مدیر عامل با او در خصوص مشکلات مشورت کند. او باید در استقلال بماند و به حمله‌هایی که از سوی فضای مجازی به او می‌شود توجه نکند. حسینی بازیکن با تجربه ایی است و باید یک تصمیم منطقی و عقلانی بگیرد. نباید فریب مخالفانش در فضای مجازی را بخورد که اصلاً معلوم نیست استقلالی هستند یا نه. بنابراین باید در آرامش کامل تصمیم بگیرد و اعتقاد دارم او همچنان می‌تواند به استقلال کمک کند.

اکبرپور: استقلال نباید کاپیتانش را از دست بدهد؛ ساپینتو مراقب باشد! 2