ایران خودرو
ایران خودرو
آلودگی هوا سالهاست که گریبانگیر تهرانی هاست. برخی معتقدند ذرات معلق ناشی از گرد و غبار از کشورهای همسایه وارد ایران شده است و برخی هم منشاء آن را داخلی میدانند.
وزیر پیشین ارتباطات به ادعای یک مدیر شرکتی خودروساز درباره زیان ده بودن تولید، طعنه سنگینی زد.
اقتصادنیوز: تولید ایران در بخش صنعت در سال 1400 افتی 1.9 درصدی داشته است. محاسبه ای که مرکز پژوهش های مجلس در این زمینه انجام داده نشان می دهد افت تولید صنعتی ایران دراین مقطع در حالی به ثبت رسیده که معدن در مقابل افزایشی 6.2 درصدی در این بازه زمانی داشته است.
اقتصادنیوز: بازار خودرو در سومین هفته اردیبهشت ماه 1401 دو روند عجیب قیمتی را تجربه کرد؛ براساس ارزیابی های صورت گرفته در هفته سپری شده «سمند سورن پلاس» رشد 28 میلیون تومانی قیمت را تجربه کرد و در طرف مقابل «رانا پلاس» با افت 30 میلیونی در بازار قیمت گذاری شد.
نماز عبادی سیاسی جمعه در سراسر استان کهگیلویه وبویراحمد با حضور نمازگزاران برگزار شد.
بینندگان «الف» هر روز با ارائه نظرات خود در تکمیل و تعمیق محتوای ارائه شده مشارکت می کنند. بسیاری از این نظرات گویای دقت و توجه مخاطبان و داوری عمومی آن ها نسبت به وقایع روز است. گزیدهای از نظرات مخاطبان «الف» را ذیل سه مطلب پر بحث هفته به انتخاب تحریریه «الف» بخوانید.
گروه صنعتی ایران خودرو با تسریع در روند تامین قطعات، موفق به افزایش 47 درصدی تولید خودروی کامل و بدون کسری قطعه و افزایش 42 درصدی در صدور سند خودروها از ابتدای امسال تا 22 اردیبهشت نسبت به مدت مشابه سال گذشته شده است.
فارس نوشت: حدادی، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: کاملا مشخص است که این دو خودرو ساز هیچ نقشه راهی برای ارتقای کیفیت خودروها ندارند... باید هر چه زودتر خودروهای با کیفیت به کشور وارد شده تا هم کیفیت خودروها بالا رود و هم از جان مردم محافظت شود.
سرهنگ علی محمدی با اشاره به نقل و انتقال 6 میلیون و 500 هزار دستگاه خودرو در سال گذشته در مراکز تعویض پلاک گفت: از این تعداد، یک میلیون و 500 هزار دستگاه نوشماره بودند و اکنون نیز برای تأمین پلاک هیچ مشکلی نداریم.
رئیس مرکز شمارهگذاری و تعویض پلاک پلیس راهور گفت: یکی از خودروسازها 10 هزار و 700 خودرو مدل 1400 دارد و پیگیر بودند که ما این خودروها را به مدل 1401 شمارهگذاری کنیم که بر اساس ماده چهار آئیننامه راهور، اسناد خودرو با مشخصات فنی خودرو و شماره شاسی باید یکسان باشد.
سرهنگ علی محمدی با اشاره به نقل و انتقال 6 میلیون و 500 هزار دستگاه خودرو در سال گذشته در مراکز تعویض پلاک گفت: از این تعداد، یک میلیون و 500 هزار دستگاه نوشماره بودند و اکنون نیز برای تأمین پلاک هیچ مشکلی نداریم.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، خودروی پیکان را نوستالژی ملی دانست و گفت: با وجود پیشرفت های صورت گرفته، خودروهای دیگری جایگزین پیکان شده، اما باید ارزش و اعتبار آن را به عنوان میراث تمدنی حفظ کنیم.
گروه صنعتی ایران خودرو موفق شد چهارشنبه 21 اردیبهشت ماه، با تولید 3616 دستگاه خودرو در دو حوزه سواری و تجاری سنگین و نیمه سنگین، از رکورد تولید روزانه عبور کند. تولید این تعداد خودرو تاکنون در این گروه صنعتی بیسابقه بوده است.
تهران - ایرنا - صنعت خودرو به علل مختلف هماکنون به یکی از عوامل اصلی نارضایتی مردم از شرایط اقتصادی تبدیل شده و واردات با حداقل محدودیتها و کاهش تعرفهها، فعلا راه چاره ساماندهی بازار و کاهش قیمتها است.
همشهری آنلاین نوشت: رئیس مرکز شمارهگذاری پلیس راهور درباره علت عدم پلاک شدن حدود 11 هزار دستگاه خودرو که در پارکینگ یکی از خودروسازها قرار دارد، توضیح داد.