ایران خودرو
ایران خودرو
اقتصادنیوز: ایران خودرویی ها امروز 9 آبان 1400 در حالی در بازار به آرامش رسیدند و بدون تغییر قیمت عرضه شدند که روز گذشت شاهد نوعی سردرگمی در بازار این محصول بودیم.
وزیر صمت با اشاره به افزایش تولید خودرو در ماههای آینده گفت: موج جدید افزایش تولید خودرو از دو هفته آینده آغاز خواهد شد و مردم آن را خواهند دید.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید رضا فاطمی امین در حاشیه نشست با کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی، گفت: ساماندهی صنعت خودرو به دلیل اینکه کیفیت، قیمت و تحویل به موقع خودرو برای مردم بسیار مهم بوده و از طرفی این صنعت به دلیل اشتغالزایی از اهمیت بسیاری برخوردار است. وی ادامه داد: از سوی دیگر صنعت خودرو در حال حاضر دچار مشکلات بسیار حادی بوده و اگر رها شود عوارض ناگواری به...
وضعیت شرکتهای بورسی سهام عدالت و نوسان قیمت هر سهم در این گزارش قابل مشاهده است.
مرحله نخست نمونهسازی تارا برقی انجام شد و تا پایان سال نیز نمونهسازی صنعتی آن تولید و رونمایی خواهد شد
وضعیت شرکتهای بورسی سهام عدالت و نوسانات شرکتهای بورسی زیرمجموعه سهام عدالت در قالب جدول ارائهشده تنظیم شده است.
قرعه کشی طرح پیش فروش محصولات ایران خودرو با حضور نهادهای نظارتی در سالن کنفرانس معاونت بازاریابی و فروش ایران خودرو برگزار شد.
وضعیت شرکتهای بورسی سهام عدالت و نوسان قیمت هر سهم در این گزارش قابل مشاهده است.
مراسم قرعه کشی طرح فروش مشارکت در تولید شش محصول ایران خودرو با حضور نمایندگان نهادهای ناظر برگزار شد.
قرعه کشی طرح پیش فروش محصولات ایران خودرو با حضور نهادی نظارتی در سالن کنفرانس معاونت بازاریابی و فروش ایران خودرو ربرگزار شد.
مدیرعامل شرکت جتکو گفت: گروه صنعتی ایران خودرو علاوه بر پروژه طراحی و تولید موتور سه استوانه، برقیسازی محصولات را نیز با هدف کاهش آلایندگیهای زیست محیطی در دستور کار قرار داده است.
قرعه کشی طرح پیش فروش محصولات ایران خودرو با حضور نهادی نظارتی در سالن کنفرانس معاونت بازاریابی و فروش ایران خودرو برگزار شد.
اجرای طرح از ساعت 10 صبح روز چهارشنبه آغاز خواهد شد و تا زمان تکمیل ظرفیت ادامه خواهد داشت.
طرح فروش نقدی محصول «هایما S7 پلاس» گروه صنعتی ایران خودرو از روز چهارشنبه 12 آبان ماه آغاز خواهد شد.