دوشنبه 5 خرداد 1404

ایران خودرو

ایران خودرو

وب‌گاه تابناک

مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو از پیش فروش 45 هزار دستگاه از محصولات این خودروساز از هفته آینده خبر داد.

وب‌گاه تابناک

تازه‌ترین اعلام رییس شورای رقابت از این حکایت دارد که برای هشت محصول دیگر ایران خودرو، فرمول قیمت‌گذاری تعیین و افزایش چهار تا 48 درصدی و متوسط 23 درصد مصوب شده است. این محصولات قرار است با شرایطی که برای دیگر خودروها تعیین شده بود به صورت قرعه‌کشی در آینده نزدیک پیش‌فروش شود.

خبرگزاری دانا

مدرس خیابانی با بیان این که امسال تولید یک میلیون و 200 هزار دستگاه خودرو در دستورکار خودروسازان قرار گرفته است گفت: هر 3 ماه یکبار طرح فروش فوری خودرو اجرایی می‌شود.

وب‌گاه مشرق نیوز

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان این که امسال تولید یک میلیون و 200 هزار دستگاه خودرو در دستورکار خودروسازان قرار گرفته است گفت: هر 3 ماه یکبار طرح فروش فوری خودرو اجرایی می‌شود.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسین مدرس خیابانی در دیدار با علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت صنعت خودروسازی کشور تصریح کرد: پس از اعمال تحریم‌های ظالمانه آمریکا در اردیبهشت 97 شرکت‌های خودروسازی کره و فرانسه چمدان خود را بسته و ایران را ترک کردند. در این شرایط حتی خوشبینانه‌ترین افراد نیز تداوم فعالیت خودروسازان را بعید می‌دانستند. وی افزود خودروسازان توانستند...

خبرگزاری تسنیم

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان این که امسال تولید یک میلیون و 200 هزار دستگاه خودرو در دستورکار خودروسازان قرار گرفته است گفت: هر 3 ماه یکبار طرح فروش فوری خودرو اجرایی می‌شود.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

ثبت نام 5 میلیون نفر در طرح فروش فوق العاده خودرو و مجلس یازدهم چند اقتصاددان دارد؟ از اخبار اقتصادی امروز است.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو از پیش فروش 45 هزار دستگاه از محصولات این خودروساز از هفته آینده خبر داد.

وب‌گاه الف

مدیر عامل ایران‌خودرو از پیش فروش 45 هزار دستگاه از محصولات این شرکت خودروسازی از هفته آینده خبر داد.

خبرگزاری ایسنا

مدیر عامل ایران‌خودرو از پیش فروش 45 هزار دستگاه از محصولات این شرکت خودروسازی از هفته آینده خبر داد.

وب‌گاه الف

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت می گوید علیرغم تمام مشکلات، خودروسازان توانستند در سال های 97 و 98 با تکیه بر توان داخل به تولید خودرو ادامه دهند حتی در سال جاری تولید یک میلیون و 200 هزار دستگاه خودرو در دستورکار این شرکت ها قرار گرفته است.

وب‌گاه الف

مقیمی گفت: ثبت نام پیش فروش ایران خودرو تا 14 خرداد ادامه دارد و شنبه هفته بعد، قرعه کشی انجام خواهد شد.