ایران خودرو
ایران خودرو
درحال حاضر روزانه بیش از دوهزار دستگاه تولید می شود که درصدد هستیم تا با افزایش تیراژ تولید، تعداد برنامه های فروش و پیش فروش محصولات را متناسب با آن افزایش دهیم.
اقتصادنیوز: معاون بازاریابی و فروش ایران خودرو گفت: این شرکت در نظر دارد روش های متنوع فروش مصوب در ستاد تنظیم بازار و شورای رقابت را با هدف افزایش رضایت عمومی و جلوگیری از التهاب بازار به اجرا بگذارد، نخستین برنامه فروش ایران خودرو به زودی اعلام خواهد شد.
گروه صنعتی ایران خودرو درنظر دارد روشهای متنوع فروش مصوب در ستاد تنظیم بازار و شورای رقابت را با هدف افزایش رضایت عمومی و جلوگیری از التهاب بازار به اجرا بگذارد. نخستین برنامه فروش این خودروساز به زودی اعلام خواهد شد.
عدم ابلاغ لیست جدید قیمت مصوب خودروها که قرار بود هفته گذشته اعلام شود باعث شد تا خرید و فروش خودرو متوقف شود و همه برای خرید منتظر لیست جدید قیمت ها باشند. آنطور که شنیده شد، این لیست احتمالا فردا شنبه به شرکت های خودروساز ابلاغ می شود.
معاون بازاریابی و فروش ایران خودرو گفت: این شرکت در نظر دارد روش های متنوع فروش مصوب در ستاد تنظیم بازار و شورای رقابت را با هدف افزایش رضایت عمومی و جلوگیری از التهاب بازار به اجرا بگذارد، نخستین برنامه فروش ایران خودرو به زودی اعلام خواهد شد.
اقتصادنیوز: بسیاری از کارشناسان معتقدند عرضه خودرو در بورس عامل شکننده قیمت ها در بازار است.
نائب رئیس کانون شرکتهای سرمایهگذاری سهام عدالت مزایای انتخاب روش غیرمستقیم مدیریت این سهام را تشریح کرد.
این پیمانه تیترهایی همچون افزایش عرضه ارز در سامانه نیما، نرخ دلار و یورو در صرافیهای بانکی، دو دلیل اصلی کاهش قیمت طلا و سکه، قیمت طلای سیاه افزایش یافت، ناامیدی طلا از منفی نشدن نرخهای بهره آمریکا، تورم در آلمان بیشتر شد و افزایش سرمایه گذاری در بورس چین پس از فروکش کرونا را در بر دارد.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: بسیاری از کارشناسان معتقدند عرضه خودرو در بورس عامل شکننده قیمت ها در بازار است.
معاون وزیر صنعت از تصمیم اولیه کمیته خودرو برای در نظر گرفتن سقف 3ماهه جهت مراجعه دارندگان خودروهای صفر برای استفاده از گارانتی خبر داد و گفت: هدف ما واقعیکردن تقاضا و عدالت در توزیع است.
بسیاری از کارشناسان معتقدند عرضه خودرو در بورس عامل شکننده قیمت ها در بازار است.
معاون وزیر صنعت از تصمیم اولیه کمیته خودرو برای در نظر گرفتن سقف 3ماهه جهت مراجعه دارندگان خودروهای صفر برای استفاده از گارانتی خبر داد و گفت: هدف ما واقعیکردن تقاضا و عدالت در توزیع است.
نائب رئیس کانون شرکتهای سرمایهگذاری سهام عدالت مزایای انتخاب روش غیرمستقیم مدیریت این سهام را تشریح کرد.
اقتصادنیوز : با وجود کاهش قیمت در بازار خودرو و تعیین تکلیف نرخ کارخانه محصولات خودروسازی کشور، خرید و فروش همچنان در رکود به سر میبرد بهطوریکه اگر تا دیروز بازار قفل بود، حالا دو قفله شده است. بنابر گفته فعالان بازار، قیمت خودروهای داخلی حداقل 10 میلیون تومان ریزش طی هفته جاری داشته است، با این حال رکود خرید و فروش که در یکی دو هفته پایانی اسفند آغاز شد، همچنان ادامه دارد.
اقتصادنیوز: ساماندهی بازار خودرو همزمان با عزل رضا رحمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت کلید خورد. وزیری که دو روز پیش از عزل خود، راهاندازی قطب جدید خودروسازی و احیای توان تولیدی واحدهای خودروسازی غیرفعال را پیگیری میکرد تا بلکه ثبات را به بازار خودرو برگرداند، حالا معلوم شده که نابسامانیها در صنعت و بازار خودرو یکی از علتهای عزل وی بوده است.
شاخص بورس در نخستین روز هفته جاری به کانال یک میلیون واحد ورود کرد و از روز یکشنبه برای تثبیت شاخص یک میلیون واحدی با افت و خیزهای بسیاری همراه شد.