ایراننوشت نماد مهم استقلال فرهنگی کشور / باید سهم بازار نوشتافزار ایرانی به صد درصد برسد
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ آیین افتتاحیه هشتمین جشنواره و نمایشگاه «ایران نوشت» با حضور وزیر آموزش و پرورش، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دستیار ویژه رئیس جمهور در امور مردمی سازی و دیگر مقامات و مدیران، در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد. این نمایشگاه با حضور بیش از 60 تولیدکننده داخلی از جمله کسب و کارهای نوپا و خلاق، تا هجدهم شهریورماه از ساعت 10 تا 22...
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ آیین افتتاحیه هشتمین جشنواره و نمایشگاه «ایران نوشت» با حضور وزیر آموزش و پرورش، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دستیار ویژه رئیس جمهور در امور مردمی سازی و دیگر مقامات و مدیران، در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.
این نمایشگاه با حضور بیش از 60 تولیدکننده داخلی از جمله کسب و کارهای نوپا و خلاق، تا هجدهم شهریورماه از ساعت 10 تا 22 برای بازدید عموم مردم و خانوادهها برپا است.
در این نمایشگاه از محصولات فرهنگی تولید داخل برگزار میشود و مورد توجه مسئولین و عموم مردم برای تأمین لوازم تحریر و فرهنگی ایرانی در حوزه نوشت افزار و اقلام آن قرار میگیرد. این نمایشگاه در راستای ترویج محصولات تولید داخلی با هویت ایرانی و اسلامی برگزار میشود.
در مراسم افتتاحیه نمایشگاه «ایران نوشت» یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه کاغذ ملی به دانشآموز کشور احساس غرور میدهد که روی کاغذی مینویسد که در داخل تولید میشود بر تحقق اهداف دولت سیزدهم در این امر تاکید کرد.
وزیر آموزش و پرورش در افتتاحیه هشتمین نمایشگاه ایران نوشت افزود: ما برای تحکیم هویت ملی نگاه ویژه به نمایشگاه ایران نوشت و محصولات فرهنگی و آموزشی آن داریم.
یوسف نوری در ادامه گفت: یکی از مهمترین شبیخونهای فرهنگی دشمن ایجاد تصویر در ذهن کودکان و نوجوانان ما از طریق کار روی محصولات فرهنگی و آموزشی است که ایران نوشت و جوانانی که در این حوزه فعالیت میکنند در تلاش برای خنثی کردن این شبیخونها هستند.
محمد مهدی اسماعیلی وزیر ارشاد نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه نمایشگاه «ایران نوشت» یک حلقه از زنجیره اقدامات و همکاریهای فرهنگی را در بخشهای مختلف است، اضافه کرد: وزارت آموزش و پرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارتخانه صمت به صورت هماهنگ در حال جلو بردن آن در مسیر استقلال و هویت سازی برای محصولات فرهنگی هستند.
وزیر ارشاد در پایان صحبتهای خود در نمایشگاه ایران نوشت اضافه کرد: در کنار تولید کاغذ باید با حلقه اقدامات فرهنگی پیوند بخورد تا باعث تعالی هویت ملی کشور شود. امروز مدعی هستیم 50 درصد محصولات فرهنگی داخلی را تامین میکنیم که نباید به این اکتفا کنیم و حوزه تأثیرگذاری ما باید الهام بخش هویت انقلاب اسلامی حداقل در بازار کشورهای منطقه باشد.
احمد عبودتیان، دستیار رئیس جمهور در امور مردمی سازی هم با حضور در آیین افتتاحیه هشتمین نمایشگاه ایران نوشت گفت: صنایع فرهنگی خلاق از محتواییترین و مردمیترین صنایع کشور است و این صنعت در حال حاضر در بین مردم جانیفتاده است و ما بسیار زود از تاریخ مان فاصله گرفته ایم و باید به پیشرانی فرهنگی برگردیم که جایش همینجا است.
به گفته عبودتیان، ادعای " هنر نزد ایرانیان است و بس" ادعای درستی است و باید از چنین نمایشگاهها و جشنوارههایی برای توسعه و رونق بازار صنایع فرهنگی بهره ببریم.
او میگوید: باید کارها دست مردم برسد تا ثمراتش دیده شود، از بازار 2500 میلیارد دلاری صنایع فرهنگی در جهان، سهم کشور ایران سهم یک میلیون و 700 دلاری است.
دستیار رئیس جمهور در امور مردمی سازی گفت: 10 سال قبل این بحث مطرح بود که چگونه میشود محصولات ایرانی به گونهای که باعث اقبال مردم باشد تولید کرد با همت جوانان در این راه سختی و امروز به جایی رسیدهایم که سهم نوشت افزار ایرانی در بازار نوشت افزار کشور به 50 درصد رسیده است.
روبان هشتمین نماشگاه ایران نوشت توسط نوه شهید اندرزگو بریده شد و توسط ایشان این رویداد افتتاح شد.