چهارشنبه 9 آبان 1403

ایران 65 - 85 اسپانیا / نمایش تحسین برانگیز آسمان‌خراش‌ها مقابل مدافع عنوان قهرمانی

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
ایران 65 - 85 اسپانیا / نمایش تحسین برانگیز آسمان‌خراش‌ها مقابل مدافع عنوان قهرمانی

تیم ملی بسکتبال ایران سومین دیدار خود در مرحله گروهی را مقابل اسپانیا با شکست 85_65 پشت سر گذاشت.

ایران در گروه G مسابقات با اسپانیا تیم اول رنکینگ جهان و مدافع عنوان قهرمانی، برزیل و ساحل عاج همگروه بود.

تیم ملی بسکتبال کشورمان در اولین بازی جام جهانی 2023 به مصاف برزیل رفت و با نتیجه سنگین 100 بر 59 شکست خورد.

شاگردان «هاکان دمیر» در دیداری نفسگیر و در حالی که تا آخرین لحظات از ساحل عاج پیش بودند، در واپسین ثانیه‌ها 71 بر 68 مغلوب شدند و در حسرت برد ماندند

«ماتادورها» در نخستین دیدار ساحل عاج را 94 بر 64 شسکت دادند و مقابل برزیل هم 96 بر 78 به پیروزی رسیدند.

ملی‌پوشان بسکتبال ایران در سومین و آخرین بازی مرحله گروهی جام جهانی امروز از ساعت 17:00 مقابل اسپانیا در سالن اندونزی آرنا صف آرایی کردند.

ترکیب ایران:

ارسلان کاظمی، بهنام یخچالی، محمد امینی، پیتر گریگوریان و میثم میرزایی

کوارتر اول (ایران 17 - 16 اسپانیا) اولین امتیازات بازی را با پیتر گریگوریان با پرتابی سه امتیازی کسب کرد. «ویلی هرنان گومز» سنتر باشگاه بارسلونا به سرعت، دو امتیاز گرفت و اختلاف را به حداقل رساند. ریباند در اختیار ایران قرار گرفت، اما پرتاب ملی‌پوشان کشورمان حتی به سبد برخورد نکرد. دو پرتاب آزاد در اختیار ایران گرفت و هر دو به سبد نشست. ایران پنج بر دو پیش افتاد. یک اسلم دانک قدرتی، اسپانیا را چهار امتیازی کرد. بهنام یخچالی پرتاب سه امتیازی موفقی داشت و ایران هشت بر چهار جلو افتاد.

یک پاس اشتباه عجیب از اسپانیا باعث شد توپ از خط طولی به بیرون برود. اسپانیا هم پرتاب‌های سه امتیازی ناموفقی داشت، اما زیر سبد، دو امتیاز گرفت. ایران دو امتیاز دیگر کسب کرد و اسپانیا باز هم توپ را از دست داد. ایران با پرتاب سه امتیازی محمد امینی، 13 بر 6 جلو افتاد و ارسلان کاظمی هم دو امتیاز گرفت. در فاصله سه دقیقه و 30 ثانیه مانده تا پایان کوارتر اول، اسپانیا به امتیاز هشت رسید. پرتاب سه امتیازی «خوان نونیز» هم اختلاف را به چهار امتیاز کاهش داد. محمد امینی حساب کار را 17 بر 11 کرد. «الکس ابرینس» ستاره شاخص بارسلونا روی نیمکت قرار داشت.

یک پرتاب سه امتیازی موفق دیگر از اسپانیا، نتیجه را 17 بر 14 کرد. ایران صاحب پرتاب آزاد شد که از دست رفت. اسپانیا در فاصله 30 ثانیه مانده به پایان کوارتر اول، یک پرتاب دو امتیازی موفق را ثبت کردند و اختلاف را به حداقل رساندند. اسپانیا فرصت پیش افتادن را در آخرین ثانیه از دست داد.

کوارتر دوم (ایران 17 - 27 اسپانیا) اسپانیا در ابتدای کوارتر دوم بالاخره از ایران پیش افتاد. حامد حدادی کاپیتان تیم ملی ایران به ترکیب اضافه شد. سجاد مشایخی پرتاب ناموفقی داشت و حدادی مجبور شد روی «ویکتور کلور» بازیکن والنسیا خطا کند. اسپانیا از فرصت بهره برد و 21 بر 17 پیش افتاد. دفاع خوب و در ادامه پرتاب خوب از منطقه رنگی، اختلاف را بیشتر کرد. سینا واحدی که به ترکیب اضافه شده بود، از زمین خارج شد. نوید رضایی فر هم با دستور «دمیر» به زمین رفت و دو امتیاز گرفت. پرتاب سه امتیازی موفق جلال آقامیری، اختلاف را به سه امتیاز کاهش داد؛ 25 بر 22 به سود اسپانیا.

خطا روی نوید رضایی فر، ایران را صاحب دو پرتاب آزاد کرد. پرتاب اول او با بدشانسی وارد سید نشد، اما دومی به ثمر نشست. پرتاب حامد حدادی به امتیاز تبدیل نشد. «عثمان گاروبا» دو امتیاز گرفت و تیمش را به امتیاز 27 رساند. حامد حدادی زیر سبد دو امتیاز کسب کرد و اختلاف را به دو امتیاز کاهش داد. اختلاف به یک امتیاز رسید. پرتاب سه امتیازی «سرخیو یول» گارد رأس اسپانیا اجازه نداد ایران نزدیک و نزدیک‌تر شود. حامد حدادی فرصت خوبی را از دست داد. دوباره از همان نقطه، پرتاب سه امتیازی موفقی علیه ایران صورت گرفت. «هاکان دمیر» سرمربی ترکیه‌ای ایران درخواست تایم اوت کرد.

درخواست بازبینی مجدد صحنه سبب شد توپ در اختیار اسپانیا قرار بگیرد. دو پرتاب سه امتیازی «ماتادورها» ناموفق بود. گریگوریان پرتاب دو امتیازی خود را وارد سبد کرد. یک پرتاب هم در اختیار او قرار گرفت که به امتیاز تبدیل شد؛ 33 بر 29 به نفع اسپانیا. «ماتادورها» با یک پرتاب آزاد به امتیاز سی‌وچهارم نیز رسیدند. تایمی اوتی دیگر گرفته شد و سرمربیان دو تیم، نکات فنی را به بازیکنان خود گوشزد کردند. اسپانیا اختلاف را به پنج امتیاز افزایش داد. پاس زیبای حامد حدادی به بهنام یخچالی، ایران را به امتیاز 31 رساند، ولی «هرنان گومز» بلافاصله یک پرتاب سه امتیازی موفق داشت.

پاس زیبایی دیگر از حامد حدادی که البته دقایق زیادی در زمین حضور نداشته است، ایران را 33 امتیازی کرد. تک‌پرتاب ایران هم گل شد. اسپانیا در منطقه رنگی، باز هم اختلاف را زیاد کرد. پرتاب «ایربال» از ایران، امید‌ها را ناامید کرد. «سرجیو اسکاریول» سرمربی اسپانیا با وجود اینکه تیمش 41 بر 23 جلو بود، در فاصله 30 ثانیه مانده به پایان کوارتر دوم، تایم اوت گرفت. «هرنان گومز» در آخرین ثانیه‌ها دو امتیاز دیگر گرفت.

کوارتر سوم (ایران 18 - 21 اسپانیا)

کوارتر سوم (ایران 18 - 21 اسپانیا) پرتاب زیبای حدادی، ایران را در کوارتر سوم صاحب دو امتیاز دیگر کرد. دفاع خوب کاپیتان ایران، دوباره تیمش را صاحب توپ کرده و محمد امینی با پرتابی سه امتیازی، اختلاف را به چهار امتیاز رساند. هر دو تیم تلاش ناموفقی برای ثبت پرتاب موفق سه امتیازی داشتند، ولی «ماتادورها» در پرتاب بعدی به امتیاز 46 رسیدند. ایران با پرتاب آزاد به امتیاز چهل‌ویکم دست یافت. فلوتر موفق اسپانیا، این تیم را به امتیاز چهل‌وهشتم رساند و در سوی مقابل، پرتاب حدادی وارد سبد شد.

اسپانیا با نفوذ به عمق زمین ایران، امتیاز پنجاهم را به نام خود ثبت کرد. روی «سرخیو یول» خطا شد. سجاد مشایخی، پرتاب خود را از دست داد و «سانتی آلداما» امتیاز گرفت. حامد حدادی باز هم با پاسی زیبا، تأثیرگذار نشان دا. د اسپانیا اختلافی 9 امتیازی ایجاد کرده و نتیجه 56 بر 47 شد. بهنام یخچالی به ترکیب برگشت. حامد حدادی در دفاع هم موفق نشان داد، اما سینا واحدی، قدر فرصت پیش‌آمده را ندانست، اما در ادامه با لی‌آپی قابل توجه، ایران را به امتیاز 49 رساند.

اسپانیا از دو پرتاب، یک امتیاز گرفت. پرتاب سه امتیازی ایران، حاصلی نداشت. «ماتادورها» اختلاف را به 10 امتیاز افزایش دادند. «سرخیو یول» با خطا، سینا واحدی را متوقف کرد. پرتاب سه امتیازی ناکام واحدی، توپ و فرصت را در اختیار اسپانیا قرار داد و «هرنان گومز» با اسلم دانک، تیمش را 61 امتیازی کرد. تایم اوت گرفته و بازی متوقف شد. سینا واحدی با حرکتی زیبا دو امتیاز کسب کرد و ایران به امتیاز 51 دست یافت. 36 ثانیه به پایان کوارتر سوم باقی مانده بود که محمد امینی وارد زمین شد. یک امتیاز از روی پرتاب آزاد برای ایران به ثبت رسید. «داریو بریزوئلا» با پرتابی سه امتیازی و ایجاد اختلاف 12 امتیازی، خاتمه‌بخش کوارتر سوم بود.

کوارتر چهارم

کوارتر چهارم (ایران 13 - 21 اسپانیا) اسپانیا کوارتر پایانی را با پرتاب سه امتیازی موفق آغاز کرد. میثم میرزایی با خطا متوقف شد. پیتر گریگوریان به‌جای سینا واحدی وارد زمین شد. هر دو پرتاب آزاد به ثمر نشست؛ 67 بر 54 به سود اسپانیا. «ماتادورها» با پرتاب «میدرنج» دو امتیاز دیگر هم کسب کردند. ایران هم پرتاب سه امتیازی موفق داشت و اختلاف به 12 امتیاز کاهش یافت. این بار «خوانچو هرنان گومز» برادر «ویلی» پرتاب سه امتیازی خود را وارد سبد کرد. نفوذ به عمق و ثبت دو امتیاز دیگر برای «ویلی هرنان گومز». پرتاب ناموفق ایران، توپ را در اختیار نارنجی‌پوشان اسپانیا قرار داد.

توپ‌ربایی زیبا، ایران را به امتیاز 59 رساند. «هاکان دمیر» سرمربی ایران درخواست تایم اوت کرد. بازی 76 بر 61 به سود اسپانیا در جریان بود. یک اسلم‌دانک قدرتی، «ماتادورها» را به امتیاز 78 رساند. بهنام یخچالی دوباره اختلاف را به 15 امتیاز رساند. جلال آقامیری دو امتیاز دیگر زیر سبد گرفت. دو دقیقه و 57 ثانیه به پایان بازی باقی مانده بود که اسپانیا با کار قدرتی، خود را 80 امتیازی کرد. متین آقاجانپور که مصدوم شده و بازی قبلی را از دست داده بود، در آخرین دقایق جایگزین جلال آقامیری شد. اسپانیا به امتیاز 83 هم رسید و اختلاف را به 18 امتیاز رساند. ضد حمله تند و تیز زیر سبد ایران، نتیجه را 85 بر 65 کرد.

یک دقیقه و 20 ثانیه به پایان بازی مانده بود که توپ در اختیار ایران قرار گرفت. پرتاب سه امتیازی حامد حدادی وارد سبد شد. تلاش «ماتادورها» هم نتیجه‌ای در پی نداشت. پرتاب دو امتیازی ایران از زمین به بیرون رفت. ایران فرصت کاهش اختلاف را از دست داد و بازی با نتیجه 85 بر 65 به پایان رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی توپ و تور