ایران
ایران
تهران - ایرنا - کمک داور شهرآورد پایتخت، گفت: قضاوت در دربی هیچگاه آسان نیست اما خوشبختانه امروز صحنه خاصی از سوی داوران به وجود نیامد.
بازیکنان پرسپولیس بعد از پیروزی در شهرآورد پایتخت شادی خود را به هواداران تقسیم کردند.
بعد از ظهر روز یکشنبه در پارکینگ باغ شازده کرمان درگیری جمعی بین دو گروه از افراد که یک گروه آنها از مسافران بوده اند صورت میگیرد.
صدا و سیما نوشت: سازمان هواشناسی برای روز دوشنبه در برخی استان ها، وزش باد شدید و رگبار پیش بینی و هشدار سطح نارنجی صادر کرد.
آندرانیک تیموریان دستیار امیر قلعه نویی در تیم ملی بعد از تماشای دربی اظهار نظر عجیبی داشت.
تهران - ایرنا - مدافع گرجستانی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: این اولین باری بود که دربی را با حضور تماشاگران تجربه کردم. تجربه به شدت فوقالعادهای بود و معتقدم هیچ وقت آن را فراموش نخواهم کرد.
تهران - ایرنا - رییس کمیته داوران فدراسیون فوتبال با اشاره به قضاوت داور شهرآورد گفت: بهترین تیم برای یکی از حساسترین دیدارهای لیگ ایران انتخاب شد.
تهران - ایرنا - سیدرضا فاطمی امین، وزیر صمت، در گزارشی کارشناسی به مردم ایران، وضعیت صنعت خودروسازی در پایان دولت قبل (آنچه تحویل گرفت) و اقدامات دولت سیزدهم برای نجات صنعت بحرانزده خودرو را تشریح کرد.
امروز در حالی شاهد یک شهرآورد فوق حساس بودیم که هم استقلال در اوج بود و تشنه ی بردن و هم پرسپولیس منتظر یک پیروزی دلچسب که از کورس قهرمانی عقب نماند.
مدیر تیم فوتبال پرسپولیس، سرخپوشان را شایسته برتری مقابل استقلال در دربی 100 دانست.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازی با استقلال خیلی تاکتیکی و فنی بود و در مسابقه ای که می توانست مساوی باشد برنده شدیم.
هافبک تیم پرسپولیس با بیان اینکه پیروزی امروز ما را امیدوار کرده است گفت: حریف ما در هفته های بعد سپاهان است و باید بازیهایمان را با برد به پایان برسانیم.
رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: به عنوان تماشاگر فوتبال باید بگویم تیم داوری در دربی خوب قضاوت کرد.
دروازهبان پرسپولیس گفت مسئولان سازمان لیگ و وزارت ورزش و جوانان دیگر نباید بهخاطر مشکل زیرساختی ورزشگاه آزادی، ورود تماشاگران را ممنوع کنند.
نیمه اول دیدار تیمهای فوتبال هوادار و گلگهر با برتری شاگردان الهامی خاتمه یافت.