چهارشنبه 15 مرداد 1404

اجتماعی خبرگزاری ایرنا

اجتماعی خبرگزاری ایرنا

مشهد - ایرنا - مسوول روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: حدود 50 درصد از تماس‌های مردمی برقرار شده با اورژانس 115 مشهد طی سه ماهه نخست امسال تماس‌های مزاحمی و نامرتبط بوده است.

اصفهان - ایرنا - جامعه شناس و پژوهشگر اجتماعی در اصفهان گفت: افزایش طلاق توافقی در جامعه؛ ناشی از تغییر ساختار خانواده از گسترده به هسته ای و حذف انباشت فرهنگی در مقوله ازدواج است.

شهرقدس - ایرنا - فرماندار شهر قدس گفت: سال گذشته با محوریت دادستان و همکاری نیروی انتظامی در حدود یکهزارو 700 معتاد متجاهر از سطح شهرستان جمع آوری و به کمپ های ترک اعتیاد اعزام شدند.

زنجان - ایرنا - مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به پیش‌بینی برگزاری 20 هزار نفر روز اردوی یک و 2 روزه برای دانش‌آموزان زنجانی در اردوگاه امام خمینی (ره) گفت: دانش‌آموزان زیارت اولی به مشهد مقدس اعزام می‌شوند.

زاهدان - ایرنا - فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: با تلاش ماموران پلیس شهرستان لاشار 2 شهروند سراوانی پس از 27 روز اسارت از چنگال آدم ربایان مسلح آزاد و یک نفر از آدم ربایان دستگیر شد.

زاهدان - ایرنا - سرپرست جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: یک‌هزار و 572 آسیب دیده ناشی از توفان در منطقه سیستان در قالب 346 خانوار از ششم تیر تاکنون توسط نیروهای هلال احمر امدادرسانی شدند.

تهران - ایرنا - مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: در طول 24 ساعت گذشته، هیچ یک از بیماران کووید19 در کشور جان خود را از دست ندادند.

تهران - ایرنا - رئیس جمعیت هلال‌احمر کشورمان با رئیس جمعیت هلال‌احمر عربستان در مکه مکرمه دیدار و درباره توسعه همکاری‌های دوجانبه در راستای ارتقاء خدمات بهداشتی، درمانی و امدادی به حجاج ایرانی گفت‌وگو کرد.

تهران - ایرنا - مدیر گروه مطالعات حمل و نقل و ترافیک مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران گفت: برداشت اطلاعات کاربری‌های مختلف در سطح شهر تهران برای اثرسنجی ترافیکی در حال انجام است.

تهران - ایرنا - رئیس جمعیت هلال احمر از ارائه بیش از 346 هزار خدمت درمانی و امدادی به حجاج ایرانی در ایام حج و در کشور عربستان تا امروز خبر داد.

اهواز - ایرنا - مدیر مرکز فراهم‌آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه جندی شاپور اهواز گفت: اهدای اعضای مرد جوان 25 ساله مرگ مغزی اهل مسجدسلیمان به سه بیمار جان دوباره بخشید.

ساری - ایرنا - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: اهدای اعضای بدن مرد مرگ مغزی و 48 ساله بابلی به سه بیمار جان دوباره بخشید.

شهرری - ایرنا - سازمان بهشت زهرا (س) با صدور اطلاعیه ای در مورد کلیپی که یکسازن سازی قبور گلزار شهدا را مدعی شده، آن را تحریف وقایع و محصول تهدید خانواده‌های شهدا توسط یک فرد معلوم‌الحال عنوان کرد.

گنبدکاووس - ایرنا - 50 خانوار ساکن روستای «بیشک‌تپه» از توابع بخش مرزی و کمترتوسعه‌یافته داشلی‌برون گنبدکاووس که سال‌ها با مشکل آسفالت نامناسب جاده دسترسی مواجه بودند، با اختصاص 100 میلیارد ریال اعتبار از منابع سفر رییس جمهور، به آغاز عملیات اجرایی روکش آسفالت این روستا امیدوار شدند.

تهران - ایرنا - بیماری وبا هنوز به عنوان یک تهدید برای سلامت عمومی با مرگ و میر سالانه 2 میلیون نفر در دنیا محسوب می‌شود؛ در حالی که با درمان صحیح و مناسب، میزان کشندگی این بیماری می‌تواند حتی به کمتر از یک درصد کاهش یابد.

تهران - ایرنا - بیش از یکهزار ورزشکار زن و مرد اعم از حرفه ای و آماتور در دومین دوره مسابقات دو صحرانوردی "جام مسافر" کنگره 60 در روزهای پنجشنبه و جمعه (8 و9 تیر) با هم رقابت کردند.