چهارشنبه 28 آبان 1404

اجتماعی خبرگزاری ایرنا

اجتماعی خبرگزاری ایرنا

شیراز - ایرنا - طی سال گذشته بیش از هزار و 500 نفر در فارس براثر تصادف جان باخته و بیش از 23 هزار نفر نیز مصدوم شدند که این آمار منجر به حفظ جایگاه صدرنشینی چندین ساله این استان در حوادث ترافیکی شد. جایگاهی که نم یتوان به آن افتخار کرد.

بیرجند - ایرنا - فرمانده انتظامی خراسان جنوبی گفت: با ردگیری اطلاعاتی و عملیاتی ماموران پلیس خراسان جنوبی، 550 کیلوگرم ماده مخدر از نوع مرفین در محورهای غرب استان کشف شد.

کرمان - ایرنا - فرمانده انتظامی جیرفت گفت: با رصد و کنترل مسیرهای ارتباطی شهرستان و براساس اقدامات اطلاعاتی قبلی بیش از 17هزار لیتر انواع فرآورده نفتی و 17 راس احشام قاچاق کشف و در این زمینه 32دستگاه خودرو سنگین و سبک توقیف شد.

تهران - ایرنا - اهمیت موضوع جمعیت به دلیل کاهش نرخ موالید و روند رو به رشد سالمندی در جامعه به حدی است که اکنون به عنوان یکی از عوامل تهدیدکننده محسوب می‌شود بنابراین برای برون رفت از بحران جمعیت یکی از موضوعات مهم اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است.

کرمان - ایرنا - فرمانده انتظامی کهنوج از شناسایی و دستگیری هفت عامل شرارت و تیراندازی در این شهرستان که زمینه‌ساز نارضایتی مردم بودند، خبر داد.

تهران - ایرنا - «خط ملی اعتیاد» با شماره تماس 09628 برای مشاوره در زمینه‌های پیشگیری و درمان اعتیاد و همچنین ارجاع به مراکز ترک اعتیاد به هموطنان خدمات ارائه می‌دهد؛ هرچند بنا به اعلام سازمان بهزیستی کشور بیشترین تماس گیرندگان زنان هستند، اما کارشناسان متخصص این سامانه به تمام اقشار جامعه خدمات ارایه می‌دهند.

مشهد - ایرنا - مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: احیا و بازچرخانی بیش از 120 دستگاه پزشکی به ارزش تقریبی 60 میلیارد ریال از جمله اقدامات این دانشگاه در بیمارستانها و مراکز درمانی طی سال گذشته بوده است.

سمنان - ایرنا - تازه‌ترین رنگ‌بندی کرونایی کشور از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد و در این نقشه هفت شهرستان کشور در وضعیت نارنجی و پرخطر کرونایی قراردارند که سهم استان سمنان از این میان یک شهرستان است.

تهران - ایرنا - مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه بیشترین پیوند کلیه در دولت سیزدهم انجام شده است، گفت: از مجموع 2 هزار و 400 پیوند کلیه در سال گذشته 50 درصد اهدا از مرگ مغزی و 50 درصد از فرد زنده بوده است.

تهران - ایرنا - نخستین نشست کارگروه بررسی وضعیت ایمنی بازار بزرگ تهران در سال جاری با دستور معاون دادستان و رئیس دادسرای ناحیه 12 تهران برگزار شد.

شهرری - ایرنا - مثل باران بخشنده، نم نم، آرام و بی منت ببار، بخشندگی از مرگ به حیات، می رسد وقتی که جسمت راهی خاک می شود و اعضای حیاتی جانت، جانی دوباره به انسان‌های دیگر می‌بخشد.

کرمانشاه - ایرنا - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام کرد: شاخص ساعتی کیفیت هوا AQI تا ساعت 6 صبح امروز (شنبه 30 اردیبهشت) برای ایستگاه شهر کرمانشاه شاخص 107 رنگ نارنجی، ناسالم برای گروه‌های حساس (وضعیت هشدار) را نشان داد.

بوشهر - ایرنا - مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری بوشهر گفت: ظرفیت گسترده و چشمگیر تشکل‌ها و فعالان اجتماعی به عنوان محل تجمیع تجارب، اندیشه‌ها، راهکارها، نقش‌آفرین و راهگشا در تمام حوزه‌های اجتماعی هستند.

تهران - ایرنا - 30 اردیبهشت 1393 رهبر معظم انقلاب سیاست‌های کلی جمعیت را براساس بند یک اصل 110 قانون اساسی و پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ کردند و درست یک سال پس از ابلاغ این سیاست‌ها به پیشنهاد سازمان ثبت احوال کشور روز 30 اردیبهشت 1394 به نام روز ملی جمعیت نامگذاری شد.

کرمان - ایرنا - معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش کرمان با اشاره به اجرای طرح شهید محمودوند به عنوان طرح شناسایی چهره به چهره دانش آموزان بازمانده از تحصیل گفت: سه هزار مورد از 6 هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل مقطع دبستان استان شناسایی شدند.

کرمانشاه - ایرنا - بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب استان کرمانشاه به تشریح جزئیات علت فوت دانشجوی دختر یکی از دانشگاه‌های استان پرداخت.