پنج‌شنبه 20 شهریور 1404

اقتصادی خبرگزاری ایرنا

اقتصادی خبرگزاری ایرنا

زنجان - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده گفت: از نخستین روزهای آغاز خرید گندم تاکنون 185 هزار تن از این محصول در خدابنده خریداری شده است.

تهران - ایرنا - عضو سابق شورای عالی بورس گفت: با تصمیم جدید ارزی بانک مرکزی، عملاً تقاضای کاذب از بازارهای کالایی کنار می‌رود، شفافیت بیشتر و رضایت تولیدکننده و مصرف‌کننده حاصل می‌شود و سبب حذف رانت خواهد شد.

اردبیل - ایرنا - مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از اجرای طرح شناسنامه‌دار کردن باغات استان با هدف ارتقای استاندارد و سلامت محصولات تولیدی کشاورزان و باغداران خبر داد.

اردبیل - ایرنا - مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: برای احداث 75 کیلومتر بزرگراه، 20 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است که در صورت تامین اعتبار شاهد افتتاح این میزان بزرگراه تا پایان سال در استان خواهیم بود.

کرمان - ایرنا - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کرمان با اشاره به پیشنهادات این استان برای تصویب در قانون برنامه هفتم توسعه گفت: تصویب مسئولیت اجتماعی معادن در این قانون یک بازی برد برد برای استان‌های معدنی است.

تهران - ایرنا - شرکت هواپیمایی «پویا» برخی خبرسازی‌ها درباره پرواز هواپیمای ایلوشین 76 این شرکت بر فراز منطقه پرواز ممنوع شبه جزیره کریمه برای کمک‌رسانی به نیروهای روسیه را رد کرد.

ساری - ایرنا - مشکل تردد 50 ساله سه بخش بندپی شرقی و بندپی غربی به بخش بابل‌کنار و از طرف دیگر به جاده شیرگاه و فیروزکوه، با سرمایه گذاری بیش از 300 میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای احداث یک پل برطرف شد.

نیویورک - ایرنا - یک رسانه آمریکایی در گزارشی به فشار کنگره و فضاسازی گروهی ضد ایرانی در توقیف محموله نفتی ایران و ادعای این گروه مبنی بر نقش داشتن 300 نفتکش دیگر درباره حمل غیرقانونی نفت تهران پرداخت و نوشت که دولت آمریکا سرانجام تحت فشار کنگره نزدیک به یک میلیون بشکه نفت خام ایران را به بهانه قاچاق به چین و نقض تحریم ها ضبط و از نفتکش خالی کرده است.

تهران - ایرنا - وزیر امور اقتصاد و دارایی ضمن توضیح در خصوص تغییر نرخ خوراک گاز صنایع گفت: یکی از نقاط مثبت مصوبه نرخ خوراک گاز صنایع و تسعیر این است که رانت ویژه برخی گرفته شده است ضمن اینکه تغییری در قیمت محصولات کالاهای اساسی به وجود نخواهد آمد.

تهران - ایرنا - مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ از برق رسانی موفق به 2 هزار موکب، ایستگاه صلواتی و غرفه فرهنگی در راه پیمایی بزرگ جاماندگان اربعین شهر تهران خبر داد.

تهران - ایرنا - وزارت خزانه داری آمریکا امروز پنجشنبه 11 تبعه روس را به اتهام ارتباط با حملات سایبری تحریم کرد.

مشهد - ایرنا - مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی با حضور در خانه یکی از کارگران جان‌باخته در حادثه معدن "رزمجاه طزره" دامغان، از این خانواده دلجویی کرد.

اردبیل - ایرنا - مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: راه اندازی سامانه ملی رصد اشتغال منجر به شفافیت در آمار اشتغال و اطلاعات کارجویان می شود.

عسلویه - ایرنا - مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به صرفه‌جویی مالی و زمانی در طرح توسعه فاز 11 پارس جنوبی، آن را «استثنایی» توصیف کرد و گفت: با انتقال سکو در این فاز نزدیک به 800 میلیون دلار صرفه‌جویی رخ داد.

تهران - ایرنا - با اینکه شهریور ماه از نیمه گذشته، اما هوا هنوز گرم است و گرمتر هم می‌شود. افزایش دما نه تنها سلامت، بلکه جیبمان را هم نشانه گرفته است. قبض برق گران‌تر، اولین هزینه اقتصادی افزایش دماست اما گرم شدن کره زمین، خسارت‌های اقتصادی بسیار بزرگ‌تری به همراه دارد. کاهش رشد اقتصادی و تشدید نابرابری، تنها بخشی از این زیان‌ها هستند.

تهران - ایرنا - بر اساس گزارشات مرکز ملی راهبری شبکه برق کشور، میزان مصرف برق در چهاردهمین روز شهریور نصاب 69 هزار و 193 مگاوات را ثبت کرده که در مقایسه با مدت مشابه افزایش 8 هزار مگاواتی مصرف برق و رشد 13 درصدی را نشان می‌دهد که در این برهه زمانی بی‌سابقه است.