جمعه 10 مرداد 1404

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

اصفهان - ایرنا -«گذر گردشگری آقا نجفی» در بافت تاریخیِ جانبِ شرقِ «میدان نقش جهان» اصفهان با حفظ نشانه‌های برجا مانده از خانه‌های تخریب شده، در حالی شب گذشته افتتاح شد که هر کدام از نشانه‌ها، روایتگرِ روزگارِ گذشته این میراثِ از کف رفته شده بودند.

تهران - ایرنا - نهمین نشست کانون ادبی سما سرو در خانه موزه دکتر شریعتی با حضور اساتید ادبیات برگزار شد.

تهران - ایرنا - مستند «خنده تلخ» برگرفته از کتاب «حوض خون» امشب از شبکه یک سیما پخش می‌شود و کارشناسانی در رادیو گفت‌وگو به بررسی «اقلیت در سینمای آمریکا» می‌پردازند.

تهران - ایرنا - سازنده سومین نماد شهری تهران گفت: برای دستیابی به افق‌های طلایی در عرصه معماری لازم است تا پیوند صنعت و دانشگاه تقویت شود و امید در تفکر و زندگی دانشجویان جریان یابد.

تهران - ایرنا - پنجمین نمایشگاه انفرادی نقاشی های «راستین» با عنوان CI 1102 مجموعه‌ای مکانیسم پرتابگرهای فضایی با رویکردی واقع گرا را به تصویر کشیده شده؛ آنچه که در آثار راستین خود نمایی می کند تسلط او بر همزمانی رویداد و یکپارچگی عناصر بصری با آن است.

تهران - ایرنا - فیلم سینمایی «مقیمان ناکجا» به نویسندگی و کارگردانی شهاب حسینی، یکشنبه در سینماتک موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش در می‌آید.

ساری - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران گفت: شهرستان آمل به دلیل وجود جاذبه‌های طبیعی متعدد و روستاهای متعدد در مناطق جلگه‌ای و کوهستانی و همچنین نزدیک بودن به پایتخت می‌تواند به یکی از قطب‌های بومگردی شمال کشور تبدیل شود که این موضوع در سفر اخیر استاندار مازندران به آمل در قالب یکی از راهبردها مورد تاکید و توجه قرار گرفت.

تهران - ایرنا - ارکستر ملی ایران با اجرای منظومه صوتی (پوئم سمفونی) «بانوی آب و آینه» به رهبری «همایون رحیمیان» و خوانندگی «امیرحسین سمیعی» در تالار وحدت به روی صحنه رفت.

تهران - ایرنا - مخاطب در رمان «بهشت کبوتر می‌خواهد» با شهدای نوجوان مانند شهید اسماعیل اکبری، شهید جلیل شرفی و شهدای دبیرستان علویان آشنا می‌شود.

تهران - ایرنا - عاشیق‌های نواحی ایران به بهانه رونمایی از دانشنامه 6 جلدی هنر عاشیقلار نوشته «علی پولاد» در فرهنگسرای بهمن به اجرا و هنرنمایی می‌پردازند.

تهران - ایرنا - رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی (ره) گفت: ما این دغدغه را در موسسه داریم تا شرایطی را فراهم کنیم که بشود یک فیلم سینمایی مناسب در خصوص امام راحل (ره) ساخت که در خور ایشان باشد.

قزوین ایرنا ندا خویینی نویسنده و اسطوره پژوه قزوینی که طی بیش از 10 سال گذشته جلسات شاهنامه پژوهی را در این شهر برگزار می کند، معتقد است که باید ضمن مردمی کردن اسطوره ها، آن را به لحاظ وجود برخی باورها و اعتقادات ایرانیان به نسل های کنونی و آینده شناساند.

تهران - ایرنا - رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز با قرائت فاتحه، بر پیکر پاک سردار شهید سید رضی موسوی نماز اقامه کردند و با خانواده این شهید بزرگوار گفت‌وگو کردند.

تهران - ایرنا - در روزهای پایانی این هفته که منتهی به 9 دی و روز بصیرت می شود، با فیلم های سینمایی و تلویزیونی شبکه های سیما همراه باشید.

تهران - ایرنا - نمایشگاه‌هایی همچون «خیال دشت»، «به موازات خیال»، «تقطیع خاکستری»، «برگشت‌ناپذیر» و «پرنده رفت» و «جهانا همانا فسوسی و بازی» دی ماه در گالری‌ها و نگارخانه‌های پایتخت برپا هستند.

ساری - ایرنا - تجاری سازی محصولات یکی از حلقه‌های مفقوده برای ورود به بازارهای جهانی و صادرات است، در همین راستا نیاز است تا شبکه‌سازی زنجیره از تولید تا فروش در دستور کار قرار بگیرد که از این طریق زمینه صادرات و ارزآوری بیشتر صنایع دستی مازندران فراهم شود.