شنبه 11 مرداد 1404

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - دبیر شب شعر بین المللی غزه، از ممنوع الخروجی دو شاعر از کشورمان خبر داد که قرار بود در این رویداد حضور داشته باشند.

تهران - ایرنا - «ژنرال» به تهیه‌کنندگی حمید نیلی و کارگردانی احمد سلیمانی با میزبانی تالار وحدت به صحنه خواهد رفت.

تهران - ایرنا - فراخوان رویداد استارتاپی فیلمنامه‌نویسی در گونه‌های سینمایی بلند، کوتاه داستانی و سریال توسط پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی منتشر شد.

تهران - ایرنا - کارگردان مستند «می 1968» گفت: در برهه ای عده‌ای از هنرمندان بواسطه فعالیت هنری خود و متوقف نشدن، مورد هجمه قرار گرفتند و آقای طهماسب نیز از این قاعده مستثنا نبود اما ایشان به تنهایی در برابر این هجمه‌ها ایستادند؛ برخلاف بسیاری که از این هجمه‌ها می‌ترسند و تصور می‌کنند باید به دلیل این همکاری مدام عذرخواهی کنند.

تهران - ایرنا - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تشکیل «مرکز طراحی مد و لباس» پیرامون پیگیری امور طراحی، مُد و لباس و امور تولید و بازار با همکاری وزارت فرهنگ و وزارت صمت خبر داد.

تهران - ایرنا - رئیس‌جمهور در پیامی درگذشت مرحوم حاج محمدعلی صادقی، پدر بزرگوار شهیدان والامقام محمد ولی و علی صادقی و برادر شهیدان والامقام آیت‌الله محمدحسین و محمدحسن صادقی را تسلیت گفت.

چابهار - ایرنا - مهدی فرجی تهیه کننده سریال "نون خ" در چابهار گفت: این سریال نقش مهمی در معرفی آداب و رسوم و سنن قوم بلوچ و کُرد، شناساندن فرهنگ مردم و مناطق زیبای گردشگری چابهار به جهانیان بویژه ایرانیان دارد.

تهران - ایرنا - همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، گروه موسیقی «بوم و بر» با طراحی، آهنگسازی و کارگردانی آریا عظیمی‌نژاد در سالن اودیتوریوم پاریس با کنسرت تعزیه «Le Protecteur» (به معنای حمایت کننده) راوی مجلس تعزیه «حضرت عباس علیه‌السلام» شد.

تهران - ایرنا - مراسم افتتاحیه رویداد 12 هزار نفری با عنوان «به وقت عاشقی 1:20» امروز یکشنبه به مناسبت گرامیداشت چهارمین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی در محل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

تهران - ایرنا - کنسرت «سِحر سَحر» به آهنگسازی فرشید کاکاوند و خوانندگی وحید تاج در فرهنگسرای ارسباران تمدید شد و «دانشنامه هنر عاشیقلار» به کوشش علی پولاد در فرهنگسرای بهمن رونمایی می‌شود.

ساری - ایرنا - مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از صدور موافقت اولیه تاسیس 80 واحد بوم‌گردی در مازندران، ثبت 300 شئ تاریخی فرهنگی استان در سامانه اموال تاریخی و فرهنگی وزارت میراث فرهنگی و همچنین برندسازی خراطی چوب در مازندران خبر داد.

تهران - ایرنا - دبیر علمی شانزدهمین جایزه ادبی جلال آل‌احمد درباره کیفیت آثار رمانی که در این دوره به دبیرخانه ارسال شدند، گفت: نقص کلی در کیفیت رمان‌های تالیفی در ایران وجود دارد، با این وجود می‌توان امید داشت تا در این دوره برگزیده بخش رمان داشته باشیم.

ساری - ایرنا - توهم گنج یابی که زخمی کاری توسط سوداگران گنج بر پهلوی پل تاریخی 300 ساله محمد حسن خان بابل ایجاد کرده بود با مرمت، التیام یافت.

تهران - ایرنا - شاید شما هم به عنوان یکی از مخاطبان سینما زمانی را به خاطر بیاورید که برای تماشای فیلمی به سینما می‌رفتید؛ با خاموش شدن چراغ‌های سینما پیش از نمایش فیلم، تبلیغات محصولات مختلف یا تیزر فیلم‌ها با عنوان برنامه آینده نمایش داده می‌شد. زمانی این تبلیغات آنقدر تاثیرگذار بود که مخاطبان از این طریق با فیلم‌های در نوبت اکران آشنا می‌شدند.

تهران - ایرنا - تمبرهایی با موضوع یلدا و شهرهای خلاق رونمایی در موزه ارتباطات رونمایی شد.

تهران - ایرنا - فیلم کوتاه «سیاه سنگ» نخستین ساخته سامان لطفیان در بخش مسابقه جشنواره کلرمون فرانسه به رقابت می‌پردازد.