سه‌شنبه 4 شهریور 1404

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

سمنان - ایرنا - «فرهنگ مردم شاهرود» نگاهی تاریخی به مباحث مختلف فرهنگ اهالی این خطه دارد. به گفته کتاب، پیشینه شاهرود از حفاری‌های سه تپه تاریخی به دست آمده و بخشی از کتاب نیز به آیین‌ها و ضرب‌المثل‌های مردم شاهرود پرداخته و اسنادی تاریخی از هویت فرهنگی شاهرود ضمیمه کرده است.

تهران - ایرنا - بیشتر رانندگان خودروهای سبک و سنگین دل خوشی از سرعت‌گیرهای خیابان‌ها ندارند. چون باعث کاهش سرعت آن‌ها در رسیدن به هدف می‌شود ولی در مسیر کربلا سرعت‌گیرهایی وجود دارد که از روی عشق و دوستی برای زائران حسینی ایجاد می‌شود.

تهران - ایرنا - امیل زولا شاخص‌ترین چهره مکتب ناتورالیسم در کتاب بهشت گربه‌ها پختگی‌اش را در پرداخت نثرهای آهنگین به نمایش می‌گذارد. در میان واقعیت زندگی روزمره، فلاکت فقر و خشونت جنگ و انقلاب، این‌جا و آن‌جا، رقت و لطافت شاعرانه و حتی زنانه‌ای از قلم موشکافش می‌تراود.

اراک - ایرنا - فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی در دیدار با خانواده شهید شاخص بسیج اصناف کشور گفت: شهید حاج اسماعیل رضایی الگوی کامل اصناف و بازاریان بود.

تهران - ایرنا - نسخه سینمایی مجموعه «زخم کاری» سه‌شنبه 14 شهریور در شبکه نمایش خانگی منتشر خواهد شد.

تهران - ایرنا - محمدرضا زائری رئیس اندیشگاه فرهنگی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران به عنوان رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در جمهوری دموکراتیک خلق الجزایر منصوب شد.

تهران - ایرنا - سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران همزمان با آیین پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در پایتخت، تمهیدات ویژه‌ای را برای سهولت دسترسی عزاداران حسینی به مسیرهای این آیین، امکانات رفاهی و موکب‌ها در نظر گرفته است.

تهران - ایرنا - رئیس بخش مطالعات اسلامی انستیتو شرق‌شناسی آکادمی علوم روسیه با اشاره به افزایش گرایش به اسلام در این کشور گفت: فصول مشترک ایران و روسیه می‌تواند دربرگیرنده تحقیقات اکتشافی، انتشار کتب و تبادل نظر کارشناسان دو کشور باشد که بسیار آینده‌دار است.

تهران - ایرنا - نمایش «هفت» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی محمد رئیسی در سالن اصلی برج آزادی به روی صحنه می‌رود.

تهران - ایرنا - صندوق اعتباری هنر در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: ثبت‌نام بیمه درمان تکمیلی اعضای این صندوق از روز شنبه (18 شهریورماه) آغاز می‌شود.

تهران - ایرنا - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مردمی‌سازی حوزه فرهنگ، هنر و رسانه مهمترین راهبرد این وزارتخانه است.

تهران - ایرنا - پایگاه اطلاع‌رسانی «انتخاب» به سبب تخلف از قانون مطبوعات و مصوبات شورای عالی امنیت ملی بر اساس تبصره ماده 12 قانون مطبوعات، توقیف و پرونده آن به مرجع قضایی ارجاع شد.

دمشق - ایرنا - سینمای سوریه با اکران فیلم مستند صلیب شکسته، جنایات و آثار به جای مانده از اقدامات تروریستی گروه های ضد سوری علیه مردم این کشور بویژه دلیل آوارگی مسیحیان سوریه را افشا می کند.

تهران - ایرنا - قطعه «ماه» نخستین اثر ارکسترال اربعینی با شعری از عبدالجبار کاکایی و خوانندگی حسام الدین سراج منتشر شد.

قزوین - ایرنا - کارشناس مسوول مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قزوین گفت: خرده فرهنگ‌های استان به علت ورود فرهنگ‌های مختلف در مسیر جهانی شدن در حال زوال و نابودی است.

تهران - ایرنا - معاون نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از تغییر تعرفه نرخ گاز برای تاسیسات گردشکری به یک چهارم بخش صنعت خبر داد.