چهارشنبه 5 شهریور 1404

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

سنندج - ایرنا - همزمان با آخرین روز از گرامیداشت هفته دولت، موزه شهر سقز در بنای تاریخی حمام حاج‌صالح و با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به بهره برداری رسید.

تهران - ایرنا - جمهوری اسلامی ایران با عرضه بیش از 600 عنوان کتاب به زبان‌های فارسی و روسی در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب مسکو حضور دارد.

تهران - ایرنا - مدیرکل پیشین ثبت آثار و حفظ و احیاء میراث معنوی و طبیعی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره آخرین وضعیت ثبت جهانی پرونده «منظر فرهنگی ماسوله» توضیحاتی ارائه کرد.

بندرعباس - ایرنا - سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد هرمزگان، اجرای طرح تابستانه «مسجد کانون نشاط» در تمامی کانون‌های شهری و روستایی و حضور 240 نوجوان در طرح قرآنی تربیتی تسنیم را از مهم‌ترین اقدامات شاخص این ستاد عنوان کرد.

تهران - ایرنا - نمایشگاه عکس «انسان در گِل و رنگ» با روایتی از انسان در مناسک سوگواری و عزاداری ایام محرم و صفر در فرهنگ‌های بومی نقاط مختلفی از کشور در فرهنگسرای نیاوران برپاست.

تهران - ایرنا - مدیر فناوری اطلاعات صندوق اعتباری هنر با اشاره به توسعه خدمات‌رسانی غیرحضوری به اصحاب فرهنگ و هنر گفت: راه‌اندازی پیام‌رسان اختصاصی این مجموعه با بیش از 32 هزار عضو از جمله اقدامات این نهاد در دولت مردمی است.

تهران - ایرنا - رییس ستاد اربعین بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: علاوه بر زائران ایرانی اتباع کشورهای افغانستان و پاکستان به ویژه خانواده شهدای فاطمیون و زینبیون می‌توانند از موکب‌های مربوط به سیستان و بلوچستان استفاده و خدمات دریافت کنند.

تهران - ایرنا - سینمای ایران طی یک سال اخیر علیرغم ناملایمات بسیاری که بر آن تحمیل شد، آمارهای قابل قبولی را رقم زد؛ از رسیدن تعداد سالن‌ها به 720 سالن تا استقبال حدود 17 میلیونی مردم از فیلم‌های روی پرده، گواه آن است که حیات جدیدی برای دوران پس از کرونای ایران رقم خورده است.

تهران - ایرنا - رئیس و اعضای کنفرانس اسقفان سوئیس در محکومیت اهانت به قرآن کریم، خطاب به رهبران ادیان و آئین‌ها اعلام کردند: اهانت به قرآن کریم ناروا، غیرقابل تحمل و مبتذل است.

تهران - ایرنا - «با کاروان فرهنگ» ویژه برنامه‌های شبکه کتاب در نمایشگاه بین‌المللی کتاب مسکو، 10 تا 12 شهریور از این شبکه پخش می‌شود.

آبادان - ایرنا - دبیر ستاد مرکزی اربعین حسینی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه موکب‌های اربعین باید فرهنگ ایثار و شهادت را ترویج دهند گفت: سالانه چند میلیون زائر اربعین حسینی از مرزها به کشور عراق عزیمت می‌کنند که اگر بین راه موکب های فرهنگی راه اندازی کنیم، بهترین فرصت برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

شیراز - ایرنا - روز گذشته مطالبی به نقل یکی از فعالان میراث فرهنگی فارس مبنی بر نقض حریم مقبره کوروش منتشر شد که ادعا می‌کرد "توسعه گورستان روستای مادر سلیمان" و "فعالیت معدن" ضابطه قانونی عرصه مجموعه تاریخی و جهانی پاسارگاد را نقض کرده است.

تهران - ایرنا - انجمن‌های موسیقی ایران و اهدای عضو ایرانیان در راستای مشارکت در فعالیت‌های مربوط به فرهنگسازی اهدای عضو و پیوند اعضا در کشور تفاهم‌نامه امضا کردند.

تهران - ایرنا - «ساعت به وقت قدس» در قسمت جدید به گفت وگو با ماجد غماس نماینده مجلس اعلای شیعیان عراق در تهران درباره پیاده‌روی اربعین می‌پردازد.

تهران - ایرنا - رئیس انجمن علمی فناوری چاپ ایران با اشاره به نبود فضای کسب و کار مناسب برای گرافیست‌ها و فعالان حوزه صنایع فرهنگی و نرم گفت: ارزش‌آفرینی صنایع خلاق در کشور بی‌نظیر است و ما کمتر از آن بهره برده‌ایم.

تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از بررسی نهایی متن پیش نویس سند موسیقی توسط شورای هنر خبر داد.