چهارشنبه 5 شهریور 1404

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - نویسنده و پژوهشگر انقلاب اسلامی گفت: انسان انقلاب اسلامی آدم بریده از جامعه نیست بلکه اولویت‌های ذهنی‌اش با نگاه انقلابی تعیین شده که استقلال و عدالت در جامعه است.

تهران - ایرنا - مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران با اشاره به ظرفیت شبکه تلویزیونی کتاب جهت پرورش استعدادهای حوزه کتاب برای برنامه‌سازی تلویزیونی گفت: حوزه نشر کشور ظرفیت برنامه‌سازی و ایجاد یک شبکه مستقل را دارد.

تهران - ایرنا - دبیر سی‌امین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران با صدور احکامی، داوران این رویداد هنری را منصوب کرد.

تهران - ایرنا - پژوهشگر تاریخ معاصر در نشست «دهه شصت، اتفاقات و پیامدها» گفت: روحیه انقلابی‌گری، ولایتمداری و ساده‌زیستی مردم و مسئولان در این دهه بسیار دیده می‌شود و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) چندین سال است در دیدارهای مختلف با گروه‌های متفاوت جامعه مطرح می‌کنند که سعی کنید روحیات دهه 60 را در خود زنده کنید.

مشهد - ایرنا - رییس گروه سینمایی و سمعی - بصری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: تماشای فیلم در سینماهای استان به مناسبت هفته دولت و روز کارمند در روز چهارم، شهریورماه برای کارمندان دولت رایگان شد و چهار نفر از همراهان آنان نیز می‌توانند نیم بها فیلم تماشا کنند.

تهران - ایرنا - کمیته مراسم ستاد فرهنگی اربعین، امسال از 10 تا 20 صفر مصادف با 5 تا 15 شهریور در 41 موکب در شهرهای نجف و کربلا و همچنین مسیرنجف تا کربلا، در سه نوبت صبح، ظهر و شب بلافاصله بعد از اقامه نماز جماعت، مراسم سخنرانی و عزاداری برگزار خواهد کرد.

قزوین - ایرنا - استاندار قزوین در خصوص پایان ماموریت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان و حواشی پیش آمده در این رابطه توضیحات جامعی ارایه داد.

تهران - ایرنا - «مرصع» امروز پنجشنبه 2شهریور با حضور گلعلی بابایی به رویدادهای هنری در مساجد می پردازد.

تهران - ایرنا - نهضت حسینی جلوه‌گاه تصمیم‌گیری، تدبیر و مدیریت در شرایط بحرانی است. مطالعه ابعاد عنصر تدبیر در نهضت حسینی نشان می‌دهد امام حسین (ع) نه شتابزده عمل می‌کرد و نه منفعلانه، بلکه با تصمیمات به موقع و سنجیده، نهضت را به سوی هدف پیش می‌برد.

نجف - ایرنا - مدیر کل تحول و توانمندسازی محلات ستاد اجرایی فرمان امام (ره) شرکت جوانان ایرانی در راهپیمایی اربعین حسینی را باعث ناامیدی و شکست دشمنان عنوان کرد و گفت: اربعین سبب وحدت هر چه بیشتر مسلمانان جهان اسلام است و امیدوارم این حرکت عظیم مقدمه ای برای ظهور حضرت صاحب الزمان (عج) باشد.

تهران - ایرنا - نمایشگاه‌هایی همچون «خاطرات کشدار»، «منطق الطیر»، «طلا بر مس»، «غار»، «هیجان خط و نقطه» و «سوگواره» شهریورماه در گالری‌ها و نگارخانه‌های پایتخت افتتاح می‌شوند.

گنبدکاووس - ایرنا - مدیر حوزه‌های علمیه کشور و امام جمعه قم با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد فاصله بین نسل جوان با تاریخ و هویت پرافتخار اسلامی تصریح کرد: علما و روحانیون در کنار مطالبه گری، در هدایت نسل جوان نیز مسوولیت سنگینی دارند.

نمایشگاه عکس محسن خانی با عنوان «زندگی غم انگیز هویج» روز جمعه 3 شهریور در تالار آسمان برج آزادی افتتاح می‌شود.

تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: چهل و یکمین آزمون ادواری و سومین آزمون جامع فرهنگ و هنر در سال تحصیلی 1402-1401 با حضور بیش از 30 هزار نفر در سراسر کشور آغاز شد.

تهران - ایرنا - فرهنگسرای عطار نیشابوری از شهروندان منطقه 10 برای حضور در موکب جاماندگان پیاده‌روی اربعین حسینی دعوت به عمل می آورد.

بندرعباس - ایرنا - نمایشگاه عکس‌ها و ویدئو آرت حمیدرضا دلبخش که روایتگر افسانه حضور پری های در برکه های جنوب است با عنوان ددملکو شامگاه چهارشنبه در بندرعباس گشایش یافت.