چهارشنبه 19 شهریور 1404

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

سنندج - ایرنا - معاون امور فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان گفت: پنج اثر از سه هنرمند استان به مرحله نهایی هشتمین دوره "جایزه فیروزه" کشور راه پیدا کرد.

تهران - ایرنا - مستند «وداع با اسلحه» و فیلم کوتاه «بعد از نیمه شب» به پانزدهمین جشنواره بین‌المللی کرالای هند راه یافتند.

شیراز - ایرنا - فراخوان نهمین دوسالانه داستان کوتاه نارنج امروز منتشر شد و داستان‌نویسان فارسی‌زبان تا 31 شهریور فرصت دارند داستانهای کوتاه خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.

تهران - ایرنا - عبدالله خطاب به ابن زیاد فریاد زد: ای دشمن خدا! آیا فرزندان رسول خدا را که خداوند آنان را از هر گونه آلودگی پاک و پاکیزه کرده است می‌کشی و گمان می‌کنی هنوز مسلمانی؟ چه مصیبتی! کجایند فرزندان مهاجرین و انصار که از این ناپاک سرکش، از این ملعون فرزند ملعون که رسول خدا او را لعنت کرد، انتقام بگیرند؟

تهران - ایرنا - فیلمبرداری فیلم سینمایی «ساعت 6 صبح» به نویسندگی و کارگردانی مهران مدیری تهیه کنندگی به پایان رسید.

تهران - ایرنا - مقامات ایالت «تریپورا - Tripura» هند قصد دارند کاخ «اوجایانتا» واقع در بزرگترین شهر و پایتخت این ایالت یعنی اگرتلا - Agartala را به یک مرکز گردشگری برای پایان هفته‌ها تبدیل کنند.

تهران - ایرنا - دفتر مطالعات و پژوهش‌های مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری فراخوان سومین مسابقه ملی نمایشنامه‌نویسی «چهارراه» را منتشر کرد.

تهران - ایرنا - سامانه سی‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان تا پایان مردادماه پذیرای ثبت نام آثار متقاضی در این دوره از جشنواره خواهد بود.

شیراز - ایرنا - بافت تاریخی شیراز گنجینه‌ای از فرهنگ، هنر، معماری و هویت تاریخی این شهر است که با همه دارایی‌اش، سال‌ها است با چالش‌های متعدد شهری و اجتماعی دست به گریبان شده، روزهای گذشته خبر خوشی از ثبت ملی آن منتشر و روزنه امیدی برای نجات این پهنه ارزشمند شد.

تهران - ایرنا - معاون اعضاء صندوق اعتباری هنر از معرفی 2 هزار و 200 نفراز اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآنی سراسر کشور به سازمان تأمین اجتماعی برای برخورداری از خدمات بیمه تأمین اجتماعی خبر داد و تأکید کرد: براین باوریم که بهره مندی اعضا از خدمات بیمه تأمین اجتماعی، سبب ایجاد انگیزه و دلگرمی برای ادامه فعالیت آنها بخصوص در شرایط سخت را مهیا خواهد کرد.

تهران - ایرنا - خادر سلامه کتابداری که در یک کتابخانه بسیار قدیمی در بیت‌المقدس شرقی بر روی گنجینه نسخه‌های خطی در خصوص تاریخ فلسطین تحقیق می‌کند، بر حضور فلسطینیان در سرزمین‌های اشغالی از گذشته‌های دور صحه گذاشت.

تهران - ایرنا - فیلم سینمایی «واحد رسیدگی به پرونده اول» با گویندگی 33 نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.

تهران - ایرنا - فروشگاه اینترنتی کتاب طاقچه بعد از حواشی ساخته شده درباره انتشار یک عکس از کارکنان این فروشگاه و اعلام توقف همکاری از طرفی برخی ناشران، درباره روندی که شکل گرفته است، توضیح داد.

شاهرود - ایرنا - رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شاهرود به فرونشست زمین در مجموعه آرامگاه شیخ ابوالحسن خرقانی اشاره کرد و گفت: تفاهم نامه‌ای با دانشگاه صنعتی شاهرود به منظور انجام مطالعات علمی در این مجموعه منعقد شد.

تهران - ایرنا - یکی از خلفای زمان امام سجاد (ع) عبدالملک بن مروان بود؛ همان کسی که وقتی خلافت به او رسید، قرآن را بوسید و کنار گذاشت و ولید بن عبدالملک آخرین خلیفه زمان سیدالساجدین (ع) به گفته برخی امام را مسموم کرد، همان خلیفه‌ای که با نوازندگان و خوانندگان همنشین بود.

تهران - ایرنا - خواننده قدیمی ایرانی گفت: در موسیقی سنتی همایون شجریان فوق‌العاده است و البته علیرضا قربانی؛ در پاپ خوان‌ها محمد اصفهانی خوب است و در ایرانی خوان‌ها علیرضا افتخاری.