پنج‌شنبه 20 شهریور 1404

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

شیراز - ایرنا - یاد حسین (ع) و سوگواری برای شهدای دشت کربلا از دیرباز در حافظه جمعی مردم فارس نقش بسته و آیین‌هایی را شکل داده که خود قوام بخش این ارادت جمعی به ساحت سالار شهیدان است.

تهران - ایرنا - قائم‌مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این‌که در حوزه سینما تصمیمات مهمی را برای رسیدن به سینمای سالم و خانواده‌محور پیش گرفتیم، گفت: یقین داریم هر چقدر پای خانواده بایستیم جامعه شاداب‌تری خواهیم داشت.

کیش - ایرنا - در اولین شب ماه محرم سال 1445 هجری قمری، ماه پیروزی خون بر شمشیر و حق بر باطل، جوانان و نوجوانان جزیره مرجانی کیش با برپایی موکب‌ها و پخش نذری در میان عزاداران به استقبال محرم رفتند.

کرمان - ایرنا - ناله ضبط شده سازهای نواحی کرمان همراه با آواز نوابغ موسیقی ایرانِ‌کوچک که خیلی‌هایشان دیگر در قید حیات نیستند، همه حاضران سالن را میخکوب کرده بود و سراپا گوش؛ در آنِ واحد، داشتیم فریاد «عظمت» و «مظلومیت» یک تاریخ را یکجا می‌شنیدیم.

تهران - ایرنا - پژوهشگر متخصص نقش برجسته‌های ساسانی گفت: روبان پشت سر مرد ساسانی نشان می‌دهد او یک شاهزاده و از خانواده سلطنتی و از فرزندان بهرام دوم است.

تهران - ایرنا - شاعر کتاب «هنگام باران بود» معتقد است که شعر آئینی برای نوجوان بسیار کم است و نمی‌توان با چند شاعری که تنها تک شعرهایی در این زمینه دارند بگوییم که شعر آئینی نوجوان داریم.

بندرعباس - ایرنا - بازهم بوی عشق و ارادت به سیدالشهدا (ع) همراه با صدای آشنای دمام‌زنی‌ها در کوی و برزن‌های هرمزگان پیچیده است، مکتب ما نه از کلام بلکه از دل به دل‌ها منتقل می‌شود و می‌بینیم امروز نوجوانان بندری چگونه عاشقانه جا پای پیرغلامانِ دیروز گذاشته‌اند.

دمشق - ایرنا - عزاداران حضرت سیدالشهدا، زائران و دلدادگان اهل بیت در اولین شب از ماه محرم در بارگاه ملکوتی حضرت رقیه سلام الله علیها در دمشق اشک ماتم ریختند.

تهران - ایرنا - 28 تیر ماه 1387، از آسمان و زمین داغ می‌بارید؛ هرم گرمای داغ‌ترین روزهای سال، به یک‌طرف و داغ سنگین دل‌هایی که با شنیدن خبر درگذشت «خسرو شکیبایی» میخکوب شده بودند، به طرف دیگر. روزی که سینمای ایران، یکی از بزرگ‌ترین و محبوب‌ترین هنرمندان دوران خود را از دست داد.

تهران - ایرنا - بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اطلاع نگاشت مصرف بازی در میان زنان ایرانی تا سال 1400 را با توجه به آخرین پیمایش مصرف بازی‌های دیجیتال در ایران منتشر کرد. براساس این گزارش مصرف بازی در میان زنان ایرانی رو به افزایش است.

تهران - ایرنا - متاسفانه این روزها هجمه‌های ناجوانمردانه علیه استاد داریوش ارجمند پیشکسوت بازیگری آغاز شده و به دروغ ایشان را به عنوان دریافت کننده کمک 20 میلیارد تومانی از رئیس جمهور قلمداد می‌کنند.

تهران - ایرنا - برنامه تلویزیونی «تکیه» از امشب به صورت زنده از شبکه افق روی آنتن می‌رود.

تهران - ایرنا - آیین رونمایی از سامانه مدرسه تهران با حضور اساتید و چهره‌های برجسته، روز سه‌شنبه 27 تیر ماه در تماشاخانه ایرانشهر برگزار شد.

تهران - ایرنا - آیین مراسم رونمایی از 4 جلد کتاب روش هندسه بازیگری به تالیف داریوش موحد پژوهشگر و مدرس بازیگری در مجتمع فرهنگی - هنری امام رضا (ع) برگزار شد.

بیرجند - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: 550 پروژه نیمه‌تمام این وزارتخانه در کشور که بیشتر آنها بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارند تا پایان دولت سیزدهم تکمیل و افتتاح می‌شود.

تهران - ایرنا - همزمان با آغاز ایام محرم و صفر فصل جدید «تا نیایش» با تغییراتی در اجرا و محتوا شنبه تا پنجشنبه بعد از اذان ظهر روانه آنتن شبکه 5 می‌شود.