یک‌شنبه 23 شهریور 1404

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

کرج - ایرنا - رییس انجمن سینمای جوان استان البرز گفت: فیلم مستند و کوتاه «خروپف» ساخته «سارا عابدی»، دانش‌آموز 13 ساله البرزی در دوازدهمین حضور بین المللی خود برنده بهترین اثر هنری شانزدهمین فستیوال بین المللی «کورتی آ پونته» در پادوای ایتالیا شد.

تهران - ایرنا - فیلم سینمایی «یک بعد از ظهر طولانی» ساخته سهی‌بانو ذوالقدر به نهمین جشنواره فیلم آینده کبک کانادا (Gbeck Future Film Festival) راه یافت.

تهران - ایرنا - شنیده بودیم که مولانا گفته «زیر هر یا رب تو لَبیک‌هاست» ولی نمی‌دانستیم زیر لبیک‌های ما چیست. آیا اصلا لبیک‌های ما خریدار دارد؟ نکند در پاسخ گفته شود لالبیک؟

تهران - ایرنا - کارگردان فیلم سینمایی «دخترک کنار مرداب» گفت: هر سوژه‌ای را کار نمی‌کنم مگر آنکه موضوع را دوست داشته باشم اما آن را که من دوست دارم مورد علاقه شورای ارزیابی پروانه ساخت نیست و آن را که آنان علاقه دارند، من دوست ندارم.

تهران - ایرنا - 7 فیلم جدید اکران موفق شدند تا طی 3 روز نخست نمایش خود، 5 میلیارد و 171 میلیون تومان فروش داشته باشند که این آمار با توجه به عدم‌تبلیغات برای این آثار، یک روند قابل‌قبول محسوب می‌شود.

تهران - ایرنا - معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اعلام اینکه نوع تعامل ناشران و کتاب‌فروشان تغییر خواهدکرد، توضیح داد: یکی از راه‌هایی که کمک می‌کند ناشران حمایت بیشتری از کتاب‌فروشان داشته باشند، کوتاه کردن مدت برگشت سرمایه و چک‌هایی است که کتاب‌فروشان به ناشران یا شرکت‌های پخش پرداخت می‌کنند.

همدان - ایرنا - شهادت حد و مرز نمی‌شناسد، چه سال‌ها در منطقه کردستان عراق برای دفاع از خاک پاک میهن به مقابله با دشمن برخیزی یا فرسنگ‌ها دور از وطن برای دفاع از مظلوم یک لحظه درنگ نکنی و دست آخر با خدا معامله کنی و لقاء‌الله نصیبت شود و سبکبال به دیار معبود بشتابی.

ساری - ایرنا - بلاتکلیف بودن مالکیت و متولی و نبود اعتبار برای ترمیم بناهای تاریخی همواره به عنوان پاشنه آشیل در حفاظت از این بخش از تاریخ هر منطقه به شمار می رود اما ایده واگذاری بناهای تاریخی به بخش خصوصی و اجرای طرح های گردشگری و تفریحی در آنها باعث شده تا پوسته انزوای و خمودی آنها شکسته شود و این اتفاق مبارک، هفت بنای تاریخی مازندران را رونق بخشید.

کاشان - ایرنا - استاد حوزه و دانشگاه با اشاره اینکه مزار 6 امامزاده معتبر در «روستای رحق» مشهد اردهال کاشان واقع شده است، گفت: مردم ایران عاشق اهل بیت (ع) هستند و از دستگاه‌های فرهنگی انتظار می‌رود این روستا را به عاشقان اهل بیت (ع) معرفی کنند.

ارومیه - ایرنا - رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ارومیه با صدور اطلاعیه ای از سرقت یک قبضه کلت دوره معاصر از موزه مردم شناسی ارومیه خبر داد.

تهران - ایرنا - «مهدیه‌سادات محور» دبیر نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم حوا، هدف مهم برگزاری این رویداد را بسترسازی برای ایجاد اتحادیه مشترکی از فیلمسازان با تاکید بر نقش موثر زنان در خانواده برشمرد.

سنندج - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: سومین جشن گلاب گیری روستای «ههمروله» سنندج با توجه به استعدادها و ظرفیت موجود در سطح ملی برگزار می‌شود.

کرمان - ایرنا - به قول کرمان‌شناسِ پیشکسوت، خوش به حال آنان که می‌آیند و نمی‌روند، نه مثل خیلی‌ها که به این دنیا می‌آییم، هنگام مرگ هم به پایان می‌رسیم، می‌رویم و از خاطره‌ها یا پاک می‌شویم یا اگر در خاطره‌ای جاماندیم، بیشتر برای یادآوری بدی‌ها و آزارهایی بوده است که به دیگران رسانه‌ایم.

تهران - ایرنا - سریال «بازنده» با بازی علیرضا کمالی به‌زودی و به‌صورت اختصاصی از پلتفرم فیلیمو پخش می‌شود.

تهران - ایرنا - اصغر سمسارزاده بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان ایرانمهر تهران بستری است.

تهران - ایرنا - قائم‌مقام وزیر میراث فرهنگی طی حکمی، سیدحسین علوی را به سمت مدیر مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد منصوب کرد.