پنج‌شنبه 22 آبان 1404

آموزشی خبرگزاری ایسنا

آموزشی خبرگزاری ایسنا

رئیس پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: جهاد دانشگاهی رزومه روشنی در صنعت نفت کشور دارد. این نهاد از گذشته در صنعت نفت فعال بوده و یکی از شاخص‌های ما، پروژه مته حفاری است که توسط جهاد دانشگاهی ساخته شده است.

رییس پژوهشگاه دانش های بنیادی از آغاز اولین نورگیری رصد خانه ملی در بهار و تابستان سال آینده خبر داد.

سرپرست پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای دانشگاه ها را موتور محرک توسعه شتابگرها دانست و گفت: از حدود 42 هزار و 200 شتاب دهنده در دنیا 64 درصد یعنی 27 هزار شتاب دهنده در بخش صنعت فعال است و 33 درصد در بخش پزشکی.

پروفسور رحیقی، استاد برجسته فیزیک ذرات و مدیر پروژه چشمه نور ایران تقدیر شد.

معاون آموزشی دانشگاه تهران اعلام کرد: امتحانات پایان نیمسال اول 1401 -1400 دانشجویان دانشگاه به صورت غیرحضوری و امتحان واحدهای عملی با تصمیم دانشکده‌ها به صورت حضوری برگزار می‌شود.

در غرفه پژوهشکده گیاهان دارویی در نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی، اخرین دستاوردهای پزوهشگران این پژوهشکده معرفی شده‌اند.

مدیرکل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران از اتمام عملیات عمرانی اولین خوابگاه سوئیتی دانشگاه تهران خبر داد و گفت: در این خوابگاه هر دو دانشجو یک اتاق مجزا و هر 4 نفر یک آشپزخانه و سرویس بهداشتی مجزا خواهند داشت.

یک استارت آپ فعال در حوزه فناوری سلامت به نام "Xeltis" از کارهایشان برای ایجاد دریچه‌های جدید قلب و عروق خونی ساخته شده از بافت خود افراد خبر داده است.

ناسا تاریخ ارسال و اسامی حاضر در نخستین ماموریت سرنشین‌دار شرکت "اکسیوم اسپیس" به ایستگاه فضایی بین‌المللی را مشخص کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تاکید بر اینکه نمی توان بدون داشتن برنامه دقیق و اعتبارات مناسب سند اسلامی را در دانشگاه‌ها تحقق بخشید، گفت: اعتبارات فرهنگی دانشگاه ها و وزارت علوم چند نقصان جدی دارد که همگرایی دولت، مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی را می طلبد.

محققان با الهام از گیاهان بالا رونده و فناوری چاپ سه‌بعدی موفق به ساخت نخستین نوار زیست‌تخریب‌پذیر شده‌اند که برای نظارت بر سلامت گیاهان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان اینکه در مجموع 454 خوابگاه در دانشگاه ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور وجود دارد،‌گفت: با توجه به لزوم برگزاری کلاس‌های سال تحصیلی به صورت حضوری، تمامی امکانات رفاهی موجود را برای حضور دانشجویان به کار گرفته ایم.

تلسکوپ فضایی بزرگ ناسا به یکی از پرخطرترین مراحل خود رسید. این تلسکوپ فرآیند باز کردن محافظ خورشیدی حساس خود را آغاز کرده است.

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت از آغاز ثبت نام وام دستیاری و ph.d در سال تحصیلی 1401-1400، خبر داد و گفت: شیوه نامه اعطای وام به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شد و از ماه بعد دانشجویان معرفی شده می‌توانند برای دریافت وام اقدام کنند.

رییس بخش زلزله و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، استان خراسان رضوی را استانی با بیشترین تعداد چاه‌های غیر مجاز در کشور دانست و گفت: این استان یکی از بحرانی‌ترین مناطق در زمینه منابع آب‌های زیرزمینی کشور است.

دانشگاه صنعتی شریف، در پیامی درگذشت معاون آموزشی اسبق این دانشگاه را تسلیت گفت.