شنبه 24 آبان 1404

آموزشی خبرگزاری ایسنا

آموزشی خبرگزاری ایسنا

دانشمندان انگلیسی در مطالعه اخیرشان برای نخستین بار موفق به مشاهد و نظارت بر مراحل مختلف یک واکنش شیمیایی شدند.

محققان موسسه روان‌شناسی زبان "ماکس پلانک" در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند عملکرد یک ژن خاص به نام "NME7 " و بخش‌های خاصی از آناتومی مغز، نقش بسزایی در راست‌دستی و چپ‌دستی افراد دارد.

شرکت مایکروسافت برای ارتش ایالات متحده تراشه‌های پیشرفته مربوط به فناوری‌های فضای ابری، هوش مصنوعی و خودکار سازی مبتنی بر یادگیری ماشینی خواهد ساخت.

همایش ملی انجمن دیرینه‌شناسی ایران به میزبانی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار شد.

با اعلام سازمان سنجش، متقاضیان آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه متمرکز (Ph.D) سال 1401 از امروز به مدت هشت روز فرصت دارند نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

محققان می‌گویند، بوی نوزاد در زنان باعث پرخاشگری می‌شود، اما مردان را آرام می‌کند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان از انعقاد سه تفاهم‌نامه با خیرین مدرسه‌ساز برای ساخت مدرسه خبر داد.

رئیس آموزش فنی و حرفه‌ای خرمشهر از راه‌اندازی مرکز مهارت آموزی جوار صنعت در شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان خبر داد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان البرز از آغاز به کار دومین جشنواره ملی «امیرکبیر» با هدف شناسایی رساله‌ها، پایان‌نامه‌ها و طرح‌های دانشجویی موفق که بر اساس تقاضای کارفرمایان نوشته شده باشند و به مرحله اجرا رسیده باشند، خبر داد.

مرکز جذب و امور هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، نخستین مرحله دوره «استاد حرفه‌ای» را برگزار می کند.

دانشمندان گونه‌ی جدیدی از سلول را در قلب کشف کرده‌اند که در تنظیم ضربان و ریتم آن نقش دارد.

سومین همایش ملی علوم زیستی دریای مکران به میزبانی دانشگاه تخصصی دریانوردی و علوم دریایی چابهار در روزهای 15 لغایت 16 اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: با توجه به ظرفیت در نظر گرفته‌شده، امسال می‌توانیم حدود 25 تا 30 نفر را به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه جذب کنیم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، با بیان اینکه فعالیت های جهادی موجب ساخته شدن و توانمندی جوانان برای حضور در عرصه های بزرگتر است، گفت: باید از فعالیت های داوطلبانه و جهادی دانشجویان حمایت کنیم

موسسه تحقیقات آب فراخوانی را برای انجام خدمات مشاوره پژوهشی «مطالعه تعیین میزان تخلیه آبخوان‌های سازندهای سخت و کارستی مرزی به خارج از مرزهای سیاسی در شمال شرق کشور» اعلام کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران دکتر سیدعلی دهقان منشادی را به عنوان جایگزین دکتر مینو محرز در مرکز تحقیقات ایدز معرفی کرد.