دوشنبه 8 تیر 1405

فرهنگی خبرگزاری ایسنا

فرهنگی خبرگزاری ایسنا

شبکه رادیویی صبا با تهیه و تدارک 18 عنوان برنامه نوروزی به استقبال سال 1401 می‌رود.

سریال طنز "خوشنام" که برای پخش در ماه مبارک رمضان 1401 شبکه یک سیما در نظر گرفته شده است، از لوگوی خود رونمایی کرد.

فراز بهزادی، شاعر در سن 40سالگی و بر اثر ایست قلبی درگذشت.

برگزیدگان نشان‌های طلا و نقره دهمین دوره «لاک‌پشت پرنده» در مراسمی مجازی معرفی شدند.

رمان «شفق‌ها این‌جا آرامند» نوشته بوریس واسیلیف با ترجمه حسن رضایی منتشر شد.

پنجمین نشست از مجموعه درس‌گفتارهایی درباره‌ی سهروردی به «درآمد بر مساله وجود و ماهیت در فلسفه‌ی سهروردی؛ خوانش کربن» اختصاص دارد.

معاون فرهنگی، هنری ستاد عالی کانون‌های فرهنگی مساجد کل کشور (فهما)، گفت: حاکمیت به خصوص مجلس و دولت باید نگاه خود را به کانون‌های فرهنگی هنری مساجد ارتقاء دهند و این تشکل را دریابند.

معاون سیما در پیامی درگذشت علیرضا غفاری را تسلیت گفت و درباره فعالیت حرفه ای این مجری رادیو و تلویزیون یادآور شد: مرحوم غفاری در تکاپوی بی ادعای خود در عرصه های گوناگون فرهنگی و رسانه ای، متعهد و پویا بود.

سخنگو و دبیر شورای سیاست‌گذاری سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با بیان اینکه نحوه برگزاری این دوره از نمایشگاه در حال بررسی است، گفت: هماهنگی‌های لازم با سازمان‌ها و نهادهای همکار در برگزاری سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران صورت گرفت و بناست تا همزمان با نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در سال 1401 فروش کتاب از طریق سامانه نیز انجام شود.

عضو شورای شهر مشهد گفت: امام رضا (ع) از ما می‌خواهد که خادم مردم باشیم؛ خادمی را تنها به حرم امام رضا (ع) اختصاص داده‌ایم، خادم آن راننده تاکسی است که خوب برخورد کند.

نامزدهای بخش رمان و داستان کوتاه اولین دوره جایزه ادبی «ما» معرفی شدند.

رئیس پلیس‌راه خراسان رضوی از آغاز سفرهای نوروزی به مشهد پیش از شروع طرح نوروزی خبر داد.

فیلم سینمایی «مردن در آب مطهر» به کارگردانی نوید محمودی و تهیه کنندگی جمشید محمودی در بخش ویژه افغانستان جشنواره بین‌المللی فیلم کرالا در هند به نمایش گذاشته می‌شود.

یک روزنامه نگار در نوشتاری درباره نمایش "بی‌خوابی" نقطه نظراتش را مطرح کرد و نوشت برگ برنده این اثر را باید در نمایشنامه آن دانست، اگرچه در این موضوع می‌توان با سلیقه نویسنده اختلاف نظر داشت.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گفت: نظامی تنها شاعری است که تا پایان قرن ششم توانست شعر تمثیلی را در زبان فارسی به تکامل برساند.

مسابقات رشته حفظ قرآن کریم در هفدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علمی کاربردی برگزار شد