پنج‌شنبه 11 تیر 1405

فرهنگی خبرگزاری ایسنا

فرهنگی خبرگزاری ایسنا

باستان‌شناسان با کاوش در پاکستان بقایای یک معبد باستانی بودایی را که به قرن‌های اولیه ظهور آیین بودایی تعلق دارد کشف کرده‌اند.

همایش قنات میراث ماندگار ایرانیان با حضور سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و مدیرعامل آب منطقه‌ای کرمان، مدیر کل میراث‌فرهنگی استان و جمعی از کارشناسان حوزه قنات در هتل جهانگردی کرمان برگزار شد.

تاریخ ثابت کرده است که نور خدا و معرفت حق را با تبعید و حصر نمی توان از بین برد و خاموش کرد بلکه تبعید نیز خود به ابزاری برای ترویج نور خدا تبدیل می‌شود و به آن قوت می‌بخشد و نورانیت آن را در قلمرو وسیع تری گسترش می‌دهد.

بیست و هشتمین جشنواره فیلم اسلم دنس فهرست فیلم های برنده جوایز خود را اعلام کرد و فیلم سینمایی «کشتن خواجه» ساخته عبد آبست جایزه بزرگ هیات داوران را دریافت کرد.

جایگاه و موقعیت زنان در ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی در شبکه پرس تی‌وی بررسی می‌شود.

عیسی امن‌خانی، نویسنده‌ی «اگزیستانسیالیسم و ادبیات معاصر ایران» مدعی است کتاب «آلبر کامو در ایران» اثر محمدرضا فارسیان و فاطمه قادری، شایسته‌ی تقدیر بخش نقد ادبی جایزه‌ی «جلال» رونویسی از کتاب او است.

بزرگداشت سه هنرمند موسیقی در سی‌وهفتمین جشنواره موسیقی فجر برگزار می‌شود.

اعضای هیات‌مدیره دوره جدید انجمن مستندسازان سینمای ایران در روز چهاردهم بهمن 1400 نخستین جلسه خود را تشکیل داد.

در جبهه، شاخص شناسایی سعید، آستین خالیش بود و در عملیات‌ها همه حیران بودند که این رزمنده تک دست چگونه با تیربار و آرپی جی به دشمن حمله می‌کند.

پیکر مادر سه شهید دفاع مقدس از استان مازندران تشییع و خاکسپاری شد.

در حالی که کمتر از 45 روز تا نوروز 1401 باقیمانده و پیک ششم کرونا و شیوع امیکرون در حال اوج گرفتن است، نگرانی‌ها برای آغاز محدودیت‌های کرونایی آغاز شده است. محدودیت‌هایی که می‌تواند بار دیگر گریبان گردشگری و صنایع وابسته به آن را بگیرد.

محمود سالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طی پیامی به مناسبت آغاز به کار چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر نوشت: هر چند جشنواره هنرهای تجسمی فجر در قیاس با دیگر جشنواره‌های فجر، جوان است، اما در همین جوانی نیز، پخته و پیرانه می‌اندیشد و دبیران کل همواره در پی جستن راه‌هایی برای بهتر شدن تلاش کرده‌اند.

برنامه "سینما کوتاه" شبکه آی فیلم، فیلم "فندک انگلیسی" را که درباره زندگی یک شکنجه گر ساواک است نقد و بررسی می کند.

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - ریشه داستانی ضرب‌المثل‌ها

دبیرخانه سی‌ونهمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران نامزدهای گروه «علوم خالص» این دوره از جایزه را معرفی کرد.

انتشار برنامه مجموعه تئاتر شهر در طول برگزاری جشنواره چهلم تئاتر فجر و افتتاح نمایشگاه عکس و پوستر این دوره از جشنواره، تازه‌ترین اخبار این رویداد هنری است.