یک‌شنبه 26 مرداد 1404

ورزشی خبرگزاری ایسنا

ورزشی خبرگزاری ایسنا

بازیکن تیم فوتبال فولاد خوزستان پس از شکست تیمش مقابل پرسپولیس، گفت: دو هفته دیگر سوپرجام را داریم و باید تمام فکرمان را برای آن بازی بگذاریم.

افرادی که قصد دارند به عنوان نامزد ریاست هیات‌های ورزشی استانی و شهرستانی اقدام کنند باید از شرایط خاصی بهره‌مند باشند.

دروازه‌بان کروات پرسپولیس می‌گوید به خاطر پرداخت‌نشدن مطالباتش از این تیم جدا شده است.

سرپرست تیم شمشیربازی بانوان خوزستان گفت: بدون شک می توانیم قهرمان یازدهمین دوره رقابت های لیگ برتر شویم و تنها هدف تیم استان نیز رسیدن به این مهم است.

دروازه‌بان کروات تیم فوتبال پرسپولیس قراردادش را با این باشگاه رسما فسخ و شکایتی 950 هزار یورویی را در فیفا طرح کرد.

نیم فصل دوم لیگ برتر فوتبال ایران با برگزاری دو دیدار آغاز می‌شود.

فرید علیمرادی گفت: ملی‌پوشان هم قسم شدند تا بعد از چند سال ناکامی بتوانیم سهمیه قهرمانی جهان را کسب کنیم.

تیم فوتسال فردوس قم مقابل گیتی پسند اصفهان با نتیجه هفت بر یک، تن به شکست داد.

در جریان بازی‌های امروز لیگ برتر بسکتبال مردان ایران، شیمیدر قم و رعد پدافند تهران به پیروزی دست یافتند.

سرمربی مس رفسنجان گفت: تنها دغدغه ما این است که فاصله بازی‌ها بسیار کم است و این مساله به ما ضربه زده است.

سرمربی فولاد خوزستان گفت: نمی‌دانم سازمان لیگ بر چه اساس و مبنایی بازی را ساعت 18 گذاشته و آن را تغییر نمی‌دهد.

سرمربی سپاهان می‌گوید دو تیم سپاهان و مس رفسنجان اصرار به مسائل دفاعی بیش از حد ندارند و این باعث می‌شود بازی زیبا پیش رو داشته باشند.

وزیر ورزش و جوانان امروز با حضور در بیمارستان مدرس در جریان وضعیت محمد نصیری پیشکسوت وزنه برداری قرار گرفت.

وزیر ورزش و جوانان گفت: درباره ورود تماشاگران به ورزشگاه‌ها هنوز به قطعیت نرسیده‌ایم اما بزودی اعلام می‌شود.

مهاجم بایرن مونیخ ابراز امیدواری کرد بتواند رکورد گلزنی فصل قبل خود را بشکند.

3 طلایی کشتی آزاد روسیه در المپیک توکیو با نظر جامبولات تدیف، در جام معتبر یاریگین در کراسنویارسک به میدان نمی روند.