باراک اوباما
باراک اوباما
سابقه، باورها، عملکرد، دستاوردها، سن پایین و از همه مهمتر رفتار و منش دسنتس باعث شد بخشی از بدنهی جمهوریخواه، او را گزینهی بهتری برای انتخابات ریاستجمهوری 2024 بدانند. البته این گمانهزنیها به مذاق ترامپ خوش نیامده است.
حالا با مشخص شدن نتیجه انتخابات آمریکا نه تنها دموکرات ها در کنگره وضعیت بهتر از آنچه انتظار می رفت را خواهند داشت بلکه انتخابات میان دوره ای ضربه ای جدی به اعتبار ترامپ وارد کرد؛ چهره ای که قصد داشت ماه جاری نامزدی اش برای انتخابات ریاست جمهوری را رسما اعلام کند.
اقتصادنیوز: نتایج اعلام شده انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا در میان شگفتی ناظران دلالت بر آن داشت که حزب جمهوری خواه نتوانسته از وضعیت کنونی بهره برداری کافی داشته باشد و تسلط بر مجالس کنگره همچنان در ابهام قرار دارد.
دختر علی دایی ازدواج کرد. عروسی دختر علی دایی در انگلیس برگزار شد علی دایی دو دختر به نام دنیز و نورا دارد علی دایی علاوه بر حوزه فعالیت در فوتبال تولیدی لباس هم دارد عکس عروسی دختر علی دایی را می توانید در این خبر مشاهده کنید.
ترامپ در واکنش به نتایج انتخابات میان دوره ای آمریکا بیان کرد: در مجموع 219 پیروزی در برابر 16 شکست. کی توانسته تا حالا چنین نتایجی به دست آورد».
دیسانتیس ادعای قانع کننده ای دارد؛ ادعایی که به او فرصت عبور از ترامپ و یا هر نامزد دموکرات دیگر در کارزار ریاست جمهوری 2024 خواهد داد. پیروزی این چهره در فلوریدا به سکوی پرتابی برای حضورش در کارزار 2024 تبدیل شده و این چالشی است برای ترامپ.
همزمان بسیاری از نامزدهایی که ترامپ برای کارزار 2022 از آنها حمایت کرد با چالش روبرو شدند، از همین رو با تکیه بر آمار ارائه شده توسط خروجی های سی ان ان، می توان گفت که ترامپ با امتیاز مطلوب 37 درصدی، در صورتی که در قامت نامزد جمهوری خواهان فعالیتش را کلید بزند، عملکردی ضعیف خواهد داشت.
24 ساعت بعد از پایان رایگیری، نتایج از برتری نسبی اما رو به پیروزی جمهوریخواهان در انتخابات مجلس نمایندگان و تساوی در تصاحب سنای آمریکا حکایت دارد که البته به نفع دموکراتها تعبیر خواهد شد چرا که 50-50 شدن سنا با توجه به در دست داشتن کاخ سفید، به معنای برتری دموکراتها با «رای حرف آخر» معاون ریاست جمهوری (کامالا هریس) است.
در رقابت مجلس نمایندگان که هر 435 کرسی آن به رای گذاشته شده بود، جمهوریخواهان تاکنون 210 کرسی گرفتهاند و دموکراتها 192 کرسی.
دشمن مردم؛ دوران خطرناک حقیقتگویی در آمریکا نوشته جیم آکوستا و ترجمه فاطمه محرر صفایی از انتشارات ایران منتشر شد.
اقتصادنیوز: گفته می شود بایدن برای فترمن پیام تبریک ارسال کرد و همزمان یکی از مقام های کاخ سفید در ارتباط با این پیروزی که از منظر دموکرات ها خاص و بیسابقه است، در اظهارنظری نادر گفت که رئیس جمهوری شنبه خوبی را با سناتور منتخب داشت.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران موفقیتهایی در عرصه اقتصادی کسب کرده که موجب عصبانیت دشمنان شده است، اظهار داشت: به اذعان آمریکاییها امروز تحریمها علیه ایران شکست خورده لذا دشمنان با اغتشاش آفرینی و آشوب گری دنبال ضربه زدن به اقتصاد کشور هستند.
یک اقتصاددان آلمانی از اوپک به دادگاهی در برلین شکایت برد.