بازآماد دو هواپیمای سوخو 24 و سی 130 در پایگاه هوایی شهید دوران
![بازآماد دو هواپیمای سوخو 24 و سی 130 در پایگاه هوایی شهید دوران](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1402/3/18/17818268_660.png)
بازآماد یک فروند جنگنده «سوخو 24» و یک فروند هواپیمای «سی 130» در پایگاه هوایی شهید دوران انجام شد.
با حضور امیر خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش یک فروند هواپیمای ترابری سنگین «C-130» و یک فروند هواپیمای جنگنده بمبافکن راهبردی سوخت 24 بازآماد شده، پس از انجام پرواز و تست نهایی به ناوگان عملیاتی نیروی هوایی ارتش ملحق شد.
هواپیمای سی 130 با 40 هزار نفر ساعت و هواپیمای سوخو 24 با 108 هزار نفر ساعت، با تلاش کارشناسان و نخبگان جوان و زبده فنی پایگاه هوایی شهید دوران، بازآماد (اورهال) و به ناوگان هوایی ارتش ملحق شد.
امیر واحدی در حاشیه این مراسم ضمن بازدید از بخشهای مختلف پایگاه شهید دوران، توان رزمی و عملیاتی این یگان را مورد ارزیابی قرار داد.
دیدار چهره به چهره با خانوادهها، کارکنان پایور و وظیفه و متخصصان، افتتاح دو مهمانسرا بازسازی و نوسازی شده، بازدید از قرارگاه و مرکز آموزش سربازی و دیدار با فرمانده گروه پدافند شهید مرزبان شیراز از دیگر برنامههای بازدید امیر سرتیپ واحدی از پایگاه شهید دوران بود.
باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی