بازارهای بدون مشتری

دنیای اقتصاد: روند نزولی بورس، معاملهگران را متعجب کرده است. حتی گزارش های مالی مثبت، عقب نشینی دلار و فروکش بازدهی مثبت در بازارهای موازی هم نتوانستند جلوی خروج پول از بازار سهام را بگیرند.
به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ درحالیکه بازارهای دارایی در بلاتکلیفی متاثر از ابهامات سیاسی بسر میبرند؛ تلاشهای دیپلماتیک برای رسیدن به یک توافق هستهای همچنان ادامه دارد. اما بازارهای دارایی روزهای ملتهبی را پشتسر میگذارند؛ از ریزش بورس گرفته تا نوسان منفی دلار، سکه و طلا. اینک کاهش ارتفاع قیمتی در بازارها و پافشاری معاملهگران برای خروج از تالار شیشهای، نشان میدهد؛ ریشه هراس و تردید فراتر از مقیاس هفتگی است.
روند نزولی بورس، معاملهگران را متعجب کرده است. حتی گزارش های مالی مثبت، عقب نشینی دلار و فروکش بازدهی مثبت در بازارهای موازی هم نتوانستند جلوی خروج پول از بازار سهام را بگیرند این در حالی است که حمایت های تکنیکال یکی پس از دیگری شکسته می شوند. به نظر میرسد تا زمان روشن شدن وضعیت مذاکرات هستهای و مخاطرات نظامی این روند ادامه داشته باشد.
تلاطم بازارها آنهم در روزهایی که چشمانداز مشخصی از ریسکها قابل تصور نیست یک پیام مشخص دارد؛ پول با احتیاط مضاعف به سمت داراییهای امن در حال حرکت است. اما چرا در هفتهای که گذشت سه بازار سهام، ارز و طلا متزلزل ظاهر شدند؟ تاکتیک ریزشی بازارها تا چه زمانی ادامه دارد؟
جزئیات بیشتر را در «پادکست رادیو بازار» از اینجا بشنوید.