بازار ارز
بازار ارز
در بازار ارز دیجیتال قیمت بیت کوین امروز افت را تجربه کرد و ارزش هر واحد به 42,885 (چهل و دو هزار و هشتصد و هشتاد و پنج) دلار رسید که نسبت به روز قبل، کاهش 0.63 درصدی داشته است.
اکثر کارشناسان و فعالان اقتصادی معتقدند؛ نوسانات اخیر در بازار ارز درنتیجهی دامن زدن به فضای روانی است و همچون موارد قبلی، حباب دلار با فروکش کردن هیجانات مقطعی، تخلیه خواهد شد و قیمتها به سطوح تعادلی قبلی باز میگردد.
ورود به بازارهای پرریسک فارکس و بینالمللی، خروج پول از بازارهای داخلی مانند بورس و زیان در این بازارها نیز از عواقب کم شدن ابزارهای معاملاتی در بورس ایران خواهد بود.
بسیاری از ذینفعان داخلی و خارجی نوسان نرخ ارز، از ثبات نسبی ایجاد شده در بازار، از ابتدای سال جاری متضرر شدهاند.
یک کارشناس اقتصادی گفت: امروز بانک مرکزی دیگر به صورت بی هدف ارز پاشی نمیکند، یعنی این بانک تا آن جا که میتواند با «منابع خود بازار» در بازار ارز مداخله میکند که باید مداخله فعال خود را در بازار بیشتر کند.
تجارت نیوز نوشت: قیمت دلار در چهارمین روز هفته، تحت تاثیر حمله سپاه پاسداران به مقر موساد در اربیل عراق، مسیر افزایشی را در پیش گرفت. با این اقدام، ارزپاشی سیاستگذار برای تثبیت بازار ارز نقش بر آب شد. کارشناسان اقتصادی اثر چنین اخباری را کوتاهمدت میدانند.
هر روز اخبار فراوانی در رسانهها منتشر میشود که دنبال کردن آنها حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند کار دشواری است. بسته خبری تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیلهای صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه میکند.
قیمت دلار در چهارمین روز هفته، تحت تاثیر حمله سپاه پاسداران به مقر موساد در اربیل عراق، مسیر افزایشی را در پیش گرفت. با این اقدام، ارزپاشی سیاستگذار برای تثبیت بازار ارز نقش بر آب شد. کارشناسان اقتصادی اثر چنین اخباری را کوتاهمدت میدانند. قیمت دلار به مدار افزایشی بازگشت. قیمت دلار در چهارمین روز هفته، تحت تاثیر حمله سپاه پاسداران به مقر موساد در اربیل عراق، مسیر افزایشی را در پیش...
امروز قیمت ها در حالی بسته شد که قیمت سکه امامی صعودی شد و به 31,450,000 (سی و یک میلیون و چهارصد و پنجاه هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، افزایش 0.15 درصدی داشته است. قیمت طلا هم افزایشی است.
یک کارشناس اقتصادی: بازار ارز با دو عامل اساسی ذخایر ارزی و دسترسی به منابع ارزی و همچنین مداخله بانک مرکزی تحت کنترل قرار دارد که البته نوع مداخله بانک مرکزی هم بسیار مهم است و شرایط عرضه و تقاضا را تغییر خواهد داد.
فقط چند روز پس از سروصدای نحوه رفع تعهد از طریق واردات شمش طلا و عدم پاسخگویی بانک مرکزی، روز گذشته خبری در بازار سرمایه منتشر شد که موجب ابهام و سردرگمی فعالان شد. ابتدا بانک مرکزی در خبری هرگونه سپردهگذاری شمش و مسکوکات طلا را در خزانههای بانکی به منظور ایجاد گواهی سپرده کالایی در بورس کالا ممنوع و اعلام کرد که تدابیر خاصی را در این رابطه از طریق سازوکار مرکز مبادله ارز و طلای ایران...
یک کارشناس اقتصادی گفت: امروز بانک مرکزی دیگر به صورت بی هدف ارز پاشی نمی کند، یعنی این بانک تا آن جا که می تواند با «منابع خود بازار» در بازار ارز مداخله می کند که باید مداخله فعال خود را در بازار بیشتر کند.