بازار سهام
بازار سهام
اقتصادنیوز:«نیم قرن با اقتصاد ایران» به سال چهارم رسید. ما در این بخش تلاش میکنیم روندهای اقتصاد ایران و جهان را بهصورت گذرا و در میان اخبار و گزارشهای منتشرشده در مطبوعات مرور کنیم:
اقتصادنیوز: پیش از پرونده کوروش کمپانی؛ قابل توجهترین کلاهبرداری پانزی در اقتصاد ایران توسط موسسات مالی و اعتباری صورت گرفت موسساتی که دهه 1380 بدون دریافت مجوز از بانک مرکزی و با استفاده از غفلت دولت در آن زمان شکل گرفتند.
اقتصادنیوز: روند ریزشی میانگین ارزش معاملات خرد سهام در هفته اخیر نیز ادامه یافت.
اقتصادنیوز: در هفته اخیر، شاخص کل بورس تهران در روز شنبه ریزش 4 هزار و 847 واحدی داشت و روز دوشنبه 16 هزار و 700 واحد پایین آمد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: تلاش دولت همواره در راستای رونق بورس و بازار سرمایه بوده و از ابتدای سال جاری تاکنون 600 هزار میلیارد تومان تأمین مالی در بازار سرمایه صورت گرفته است که تا پایان سال به 750 هزار میلیارد تومان نیز خواهد رسید. بازار سرمایه کشورمان پس از ریزش تاریخی سال 1399، با مشکل عدم...
وزارت اقتصاد اعلام کرد: تلاش دولت همواره در راستای رونق بورس و بازار سرمایه بوده و از ابتدای سال جاری تاکنون 600 هزار میلیارد تومان تأمین مالی در بازار سرمایه صورت گرفته است که تا پایان سال به 750 هزار میلیارد تومان نیز خواهد رسید.
در روز گذشته شاخص کل بعد از 4 روز با رشد اندک کمتر از نیم درصد به سطح 2 میلیون و 54 هزار واحد رسید. افزایش قیمت دلار و قرار گرفتن شاخص در محدوده ارزنده، سبب افزایش تقاضا در بازار سهام شد. هرچند ارزش معاملات به کمتر از 3هزار میلیارد تومان رسید.
معامله اهرم در ارز دیجیتال چیست؟ هر چیزی که لازم است درباره معاملات مارجین بدانید را در این مقاله پیدا خواهید کرد. همراه ما باشید تا بهصورت کامل درباره آن صحبت کنیم.
اقتصادنیوز: پس از 4 روز، ریزش بورس در آخرین روز معاملاتی هفته متوقف شد.
کارشناس بازار سرمایه گفت: در جریان معاملات امروز 9 اسفند بعد از مدتها شاهد ورود نقدینگی افراد حقیقی به میزان 8 میلیارد تومان به بازار سهام بودیم.
وزیر اقتصاد اعلام کرد که دومین مرحله سود سهام عدالت تا تاریخ 25 اسفندماه واریز خواهد شد.
جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز منفی پیش بینی میشود و خروج پول حقیقی به صندوقهای درآمد ثابت محتمل است.