سه‌شنبه 21 بهمن 1404

بازداشت اغتشاشگری که ایستگاه پلیس را به آتش کشیده بود

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
بازداشت اغتشاشگری که ایستگاه پلیس را به آتش کشیده بود

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری عامل آتش‌زدن یک ایستگاه پلیس در میدان ونک و کشف فیلم جرم از تلفن همراه وی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار علی قاسم پور رئیس پلیس پیشگیری پایتخت، ضمن محکوم کردن اقداماتی که منجر به ایجاد اغتشاش و ناامنی برای شهروندان و جامعه می شود، گفت: یکی از اغتشاشگران به نام م که در روزهای اواخر دی ماه امسال تحت پوشش اعتراض، به یک ایستگاه پلیس در میدان ونک را به آتش کشیده بود، روز گذشته با تلاش ماموران تخصصی کلانتری 145 ونک شناسایی و در عملیاتی ضربتی دستگیر شد.

این مقام انتظامی عنوان داشت: این متهم به جرم تخریب اموال عمومی، حمله ماموران انتظامی، آتش زدن ایستگاه پلیس و ایجاد ناامنی و سلب آسایش شهروندان دستگیر و برای تحقیقات به کلانتری منتقل شد.

وی تصریح کرد: متهم در بازجویی های انجام شده، صراحتا به جرم خود اعتراف کرد و در بازرسی از تلفن همراه وی یک ویدیوی ضبط شده از حمله به ایستگاه پلیس میدان ونک کشف و ضمیمه پرونده شد.

سردار قاسم پور در پایان بیان داشت: متهم پس از تکمیل پرونده برای تحقیقات بیشتر به پلیس اطلاعات تهران بزرگ منتقل شد.