سه‌شنبه 17 تیر 1404

بازسازی تیم قطری با سرمربی سابق سپاهان

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
بازسازی تیم قطری با سرمربی سابق سپاهان

روزنامه قطری از هدف مهم پاتریس کارترون در ام‌صلال پرده برداشته است.

به گزارش "ورزش سه"، در میانه‌های فصل قبل بود که پاتریس کارترون جای ژوزه مورایس را روی نیمکت سپاهان گرفت. سرمربی فرانسوی نتوانست دستاورد خاصی در جمع اصفهانی‌ها داشته باشد ولی با ایستادن در رتبه دوم جدول لیگ برتر، سهمیه لیگ نخبگان را برای این تیم به دست آورد.

با این حال، این سرمربی چند هفته قبل تصمیم به جدایی گرفت و به تیم سابقش یعنی ام صلال بازگشت. حالا نیز روزنامه قطری الرایه در گزارشی به وضعیت این تیم و تمرینات زیر نظر کارترون پرداخته و نوشته است که این سرمربی "خانه ام صلال را بازسازی خواهد کرد".

در این گزارش آمده است: پاتریس کارترون، سرمربی فرانسوی، همچنان هدایت تمرینات فنی و بدنی تیم ام‌صلال را در چارچوب اردوی داخلی جاری در دوحه بر عهده دارد؛ این اردو مرحله نخست از برنامه آماده‌سازی برای فصل ورزشی 2025-2026 به شمار می‌رود و پیش‌درآمدی برای اردوی خارجی پیش‌رو در هلند است.

تمرینات تیم در این مرحله، عمدتاً بر سنجش‌های بدنی و آزمایش‌های پزشکی دقیق برای تمامی بازیکنان متمرکز شده و هم‌زمان با آن، افزایش تدریجی آمادگی جسمانی بازیکنان و ایجاد هماهنگی میان نفرات جدید و قدیمی نیز دنبال می‌شود؛ همه این‌ها در چارچوب روندی با عنوان "ساماندهی داخلی تیم" صورت می‌گیرد که زیر نظر مستقیم کارتیرون اجرا می‌شود.

این اقدامات پس از سلسله تغییراتی صورت گرفته که تیم در تابستان امسال تجربه کرده است. باشگاه ام‌صلال پیش‌تر از جذب هافبک غنایی، مایکل بایدو، از تیم پلیموث آرگایل انگلیس با قراردادی تا سال 2028 خبر داده بود. همچنین، احمد عبدالمقصود از باشگاه الدحیل نیز به جمع بازیکنان تیم پیوسته است.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، اردوی هلند شامل برگزاری چند دیدار دوستانه و آزمون‌های فنی برای شاگردان کارترون خواهد بود که به کادر فنی کمک می‌کند تا ترکیب ایده‌آل خود را پیش از آغاز رقابت‌های لیگ ستارگان قطر شناسایی کند. تیم ام‌صلال، ملقب به "شاهین‌ها"، در تلاش است تا در سایه هدایت کارترون، با شروعی قدرتمند، روند بازسازی و نوسازی خود را به نمایش بگذارد.

بازسازی تیم قطری با سرمربی سابق سپاهان 2