جمعه 23 خرداد 1404

بازنشستگان اعتراض کردند / افزایش یک میلیون تومانی متناسب‌سازی صحت ندارد

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
بازنشستگان اعتراض کردند / افزایش یک میلیون تومانی متناسب‌سازی صحت ندارد

در روزهای گذشته، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در دفاع از متناسب‌سازی گفت: افزایش متناسب‌سازی امسال برای هر بازنشسته حداقل یک میلیون تومان بوده است. پس از این اظهارات، بازنشستگان صندوق کشوری در تماس‌هایی، نسبت به این ادعا اعتراض کردند.

بازنشستگان با ارسال‌های فیش‌های حقوقی و احکام سال جدید نشان دادند که افزایش متناسب‌سازیِ سال جاری بسیار کمتر از یک میلیون تومان بوده است.

یک بازنشسته مخابرات در این رابطه می‌گوید: افزایش متناسب‌سازی برای من و بسیاری از همکارانم، از نصف رقم ادعایی مدیرعامل صندوق کمتر است.

این بازنشسته ادامه داد: باید از مدیرعامل صندوق پرسید چرا برای تبلیغ و دفاع از عملکرد خود، چنین ادعاهایی می‌کنید؛ برای بسیاری از بازنشستگان، متناسب‌سازی امسال و سال قبل رویهم‌رفته یک میلیون تومان آورده ریالی نداشته است.

خبر مرتبط زمان پرداخت وام‌های ضروری بازنشستگان + جزئیات

میرزایی همچنین از طرح‌های جدید رفاهی برای بازنشستگان خبر داد و افزود: هتل‌های ایران‌گردی و جهان‌گردی از هفته آینده تخفیف‌های خود را برای بازنشستگان آغاز خواهند کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

بازنشستگان اعتراض کردند / افزایش یک میلیون تومانی متناسب‌سازی صحت ندارد 2