بازنشستگان نگران نباشند؛ مهلت حذف و اضافه بیمه تکمیلی تمدید شد

صندوق بازنشستگی کشوری در تصمیمی تازه، مهلت ثبتنام و اصلاح بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان و افراد تحت تکفل آنها را تا 15 مردادماه 1404 تمدید کرد تا فرصت بیشتری برای مدیریت پوشش بیمهای فراهم شود.
- فهرست محتوا
- نحوه ثبتنام و ویرایش اطلاعات
- تغییر برنامهریزی قبلی
صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد که پس از مذاکرات مدیرعامل این صندوق با نمایندگان کانونهای بازنشستگان آموزش و پرورش، مهلت حذف و اضافه بیمه تکمیلی درمان (تحت مدیریت شرکت بیمه دانا) تا 15 مردادماه 1404 تمدید شده است. این تصمیم به منظور تسهیل امور بازنشستگان و وظیفهبگیران کشوری اتخاذ شده است.
نحوه ثبتنام و ویرایش اطلاعات
بازنشستگان و وظیفهبگیران میتوانند تا تاریخ ذکرشده با مراجعه به درگاه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی کشوری به آدرس https://eservices.cspf.ir نسبت به ثبت یا اصلاح اطلاعات بیمه تکمیلی خود اقدام کنند.
تغییر برنامهریزی قبلی
پیشتر اعلام شده بود که مهلت حذف و اضافه بیمه تکمیلی در تاریخ 31 تیرماه 1404 به پایان میرسد، اما با تمدید اعلامشده، بازنشستگان دو هفته دیگر فرصت دارند تا تغییرات موردنظر خود را اعمال کنند.
