چهارشنبه 24 بهمن 1403

بازگشت دو مصدوم کلیدی گل‌گهر به تمرین (عکس)

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
بازگشت دو مصدوم کلیدی گل‌گهر به تمرین (عکس)

مهدی تیکدری و روبرتو تورس در آستانه مصاف با سپاهان در تمرینات گل گهر دیده می‌شوند.

به گزارش "ورزش سه"، مهدی تیکدری در مصاف با شمس آذر بود که با مصدومیت مواجه شد و به همین دلیل در 4 بازی گذشته گل‌گهر مقابل تراکتور، آلومینیوم، صنعت نفت و استقلال حضور نداشت.

این بازیکن حالا اما با پشت سر گذاشتن مراحل درمانی بار دیگر به تمرینات گروهی بازگشته و آماده مصاف برابر سپاهان می‌شود.

روبرتو تورس دیگر غایب گل‌گهر در مصاف با استقلال بود که این بازیکن هم پس از پشت سر گذاشتن مصدومیت دوباره آماده بازگشت به ترکیب تیم شده و در آخرین تمرین سرمه‌ای پوشان سیرجانی که عصر روز سه شنبه در ورزشگاه اختصاصی قاسم سلیمانی برگزار شد، حضوری فعال در تمرینات داشت.

حالا باید دید در مصاف روز پنج شنبه که از ساعت 15 در ورزشگاه اختصاصی گل‌گهر برگزار می‌شود، اوزونیدیس از این دو بازیکن در ترکیب اصلی استفاده خواهد کرد یا خیر.

بازگشت دو مصدوم کلیدی گل‌گهر به تمرین (عکس) 2