دوشنبه 3 شهریور 1404

بازگشت «هزار و یک» جناب‌خان و چند برنامه شاد دیگر به تلویزیون

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
بازگشت «هزار و یک» جناب‌خان و چند برنامه شاد دیگر به تلویزیون

برنامه «هزار و یک» جناب‌خان با میهمانان ویژه، حسین رفیعی با یک مسابقه جدید و «قند پهلو» با یک ساختار سرگرم‌کننده‌تر از شبکه نسیم روی آنتن خواهند رفت.

- اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، شبکه نسیم از شنبه تا دوشنبه ساعت 19، برنامه «قندپهلو» را با ساختاری جدید روی آنتن می‌برد. این برنامه با حضور شرکت‌کنندگان متنوعی از اقوام و استان‌های مختلف کشور با داوری شهرام شکیبا و ناصر فیض پخش می‌شود.

برنامه «دوربین» سه‌شنبه تا جمعه ساعت 18 پخش می‌شود. «همبازی» مسابقه‌ای است که حسین رفیعی آن را اجرا می‌کند و از سه‌شنبه تا جمعه ساعت 19 روی آنتن می‌رود. «هموطنز» با حال و هوایی جدید و اجرای کامران تفتی به شبکه نسیم برمی‌گردد.

برنامه «با ترانه» سه‌شنبه‌ها ساعت 20 پخش خواهد شد و «نسیم آوا» چهارشنبه و پنجشنبه همین ساعت (ساعت 20) از شبکه نسیم در معرض نگاه مخاطبان قرار می‌گیرد.

.

تلویزیون جشنواره ربیع را با «آسمان غرب» کلید زد

اما «هزار و یک» جناب‌خان که قبل از محرم و صفر روی آنتن می‌رفت با آغاز ماه ربیع‌الأول با ساختاری متنوع‌تر به آنتن برمی‌گردد. آن‌طور که از تیزر جامع شبکه نسیم دیده می‌شود چهره‌هایی همچون جهانبخش سلطانی، سیما تیرانداز و میرطاهر مظلومی به عنوان میهمان حضور پیدا کرده‌اند.

«شاد آباد» هم مسابقه‌ای خانوادگی است که دوشنبه‌ها با اجرای میرطاهر مظلومی ساعت 23 روی آنتن می‌رود.