شنبه 3 آبان 1404

بازیکن استقلال خوزستان بعد از پرتاب ناموفق اوت منجنیقی: پایم به میله آهنی کنار زمین خورد + فیلم

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
بازیکن استقلال خوزستان بعد از پرتاب ناموفق اوت منجنیقی: پایم به میله آهنی کنار زمین خورد + فیلم

مدافع تیم فوتبال استقلال خوزستان گفت: نمی‌توانم پرتاب اوت منجنیقی را کنار بگذارم، ولی سعی می‌کنم این سبک اوت انداختن را کمتر انجام دهم.

ورزشی

فیاض میردورقی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره شکست تیمش برابر ملوان در انزلی گفت: ملوان روی یک موقعیت ایستگاهی در حالی به گل اول رسید که هیچ موقعیتی به آنها نداده بودیم. بعد از خوردن گل هم تلاش کردیم گل مساوی را بزنیم که متأسفانه به هدف‌مان نرسیدیم و ملوان گل دوم را هم زد. شرایط زمین چمن هم خوب نبود و نتوانستیم بازی دلخواه‌مان را انجام دهیم. من معتقدم در این بازی مستحق باخت نبودیم و ملوان برتری خاصی نسبت به تیم ما نداشت.

خلیفه اصل بعد از شکست مقابل ملوان: بازی را در نیمه اول از دست دادیم

وی در مورد دو باخت پیاپی استقلال خوزستان برابر سپاهان و ملوان و اینکه آیا آنها می‌توانند از این وضعیت بیرون بیایند، تصریح کرد: برد و باخت در فوتبال طبیعی است و شما می‌بینید که تیم‌ها در لیگ برتر فاصله زیادی با هم دارند. قطعاً شرایط برای تیم ما تغییر خواهد کرد و تلاش می‌کنیم تا در بازی بعدی با فولاد نتیجه خوبی بگیریم و از دربی خوزستان با گرفتن سه امتیاز عبور کنیم.

مدافع تیم فوتبال استقلال خوزستان راجع به صحنه پرتاب اوت در بازی با ملوان که نزدیک بود با مصدومیت مواجه شود، خاطرنشان کرد: قبل از پرتاب اوت، پایم به میله آهنی کنار زمین خورد و سُر خوردم. خدا را شکر که اتفاق بدی رخ نداد و سعی می‌کنم از این به بعد کمتر اوت منجنیقی بیندازم، البته نمی‌توانم این سبک را کنار بگذارم.

.