بازی با افکار عمومی در دستورکار نامزد ریاست فدراسیون فوتبال / ادعای نادرست «تاج» درباره توافق با فدراسیون قطر! + سند
موضعگیری نامزد ریاست فدراسیون فوتبال پیرامون توافق با فدراسیون قطر در حالی رخ داده که اسناد منتشره حکایت از مسائل دیگری دارند.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ هر چه به روز موعود نزدیکتر میشویم، لابیهای انتخاباتی برای مجمع 8 شهریورماه فدراسیون فوتبال جهت تصدی کرسیهای قدرتمند این نهاد بیشتر و بیشتر میشود و در این بین ائتلاف 3 نفره مهدی تاج، مهدی محمدنبی و منصور قنبرزاده بسیار پرحاشیهتر از سایر رقبا خودنمایی کرده.
در حالی که زمزمه رد صلاحیت تاج در راهروهای فدراسیون فوتبال به گوش میرسد و این رئیس اسبق فدراسیون فوتبال یک مدیر نفتی را بدون استعفا از منصب دولتیاش در کابینه خود قرار داده، بدون توجه به استنکافهای پیدرپی از اساسنامه فدراسیون فوتبال به موضعگیریها و اظهارنظرهای رسمی و غیررسمی ادامه میدهد.
در نخستین اظهارنظر رسمی تاج پس از ثبتنام به عنوان مدعی احراز کرسی ریاست فدراسیون فوتبال، او عنوان داشت که "زمان مسئولیتم قرارداد 20 سالهای با قطر بستیم و الان هم اگر اردویی در آنجا برگزار میشود به خاطر همان قرارداد است." ادعایی که بسیار غیرواقعی و دور از منطق بهنظر میرسد.
تاج در حالی این ادعای بزرگ را از خود منتشر کرده که اسنادی خلاف این موضوع پیش از این به انتشار رسیده و همچنین اکنون باز هم جهت تنویر افکار عمومی نسبت به این ادعای عجیب از سوی کسی که 3 دوره عضویت در هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال را در کارنامه داشته و خود را فردی دارای کفایت برای ریاست تلقی میکند، انتشار خواهد یافت.
به موجب نامه فوق که به امضای ابراهیم شکوری، سرپرست دبیرکلی وقت فدراسیون فوتبال در زمان ریاست مهدی تاج رسیده، استفاده از امکانات فدراسیون فوتبال قطر برای ملیپوشان فوتبال ایران نه تنها رایگان نبوده، بلکه هزینههایی را هم در بر داشته که در نهایت به بدهی فدراسیون ایران به همسایهاش انجامیده!
از آن جایی که فدراسیون فوتبال در زمان صدارت مهدی تاج آهی در بساط نداشت، طی این نامه درخواست شده بود تا مبلغ 3 میلیون دلار از مطالبات فوتبال ایران در نهادهای بینالمللی به حساب فدراسیون قطر واریز شود؛ موضوعی که احتمالاً تاج اکنون آن را پس از عوارض ناشی از بیماری قلبی، از یاد برده و خاطرش نیست.
ادعایی که رئیس اسبق فدراسیون فوتبال کرده طبق این نامه، منطبق بر واقعیت نیست و افزون بر نقشآفرینی در فاجعه ویلموتس، مسبب شدن واگذاری ساختمان فدراسیون به هلدینگ شستا و قراردادهای مبهم با پیمانکاران هتل آکادمی ملی فوتبال و زمین چمن کمپ تیمهای ملی، حالا باید فریب افکار عمومی را هم به سیاهه کارنامه تاج اضافه کرد.
اکنون باید از اعضای مجمع عمومی فدراسیون فوتبال به عنوان عالیترین رکن قانونگذار و تصمیمگیرنده در فوتبال ایران پرسید که نگاهشان به این نامزد احتمالی با این سابقه چه خواهد بود؛ آیا مانند گذشته به وی ارادت خواهند داشت یا قرار شده تا فصل جدیدی را برای فوتبال ایران رقم بزنند.
یادآوری این قبیل اسناد و مدارک که نامزد فعلی ریاست فدراسیون فوتبال حتی در برنامه زنده تلویزیونی هم دستی بر انکار آنها داشت و چیزی را هم گردن نمیگرفت، قطعاً بر نگاه نهادهای نظارتی نسبت به احراز صلاحیت بانیان وضع موجود در فوتبال ایران تأثیر خواهد گذاشت.
انتهای پیام /