چهارشنبه 18 شهریور 1405

بازی در لیگ ایران برای برادران عالمیان صرف نمی‌کند

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
بازی در لیگ ایران برای برادران عالمیان صرف نمی‌کند

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، نوشاد و نیما عالمیان دو ملی پوش لژیونر تنیس روی میز ایران در فرانسه به احتمال زیاد به دلیل هزینه های رفت و آمد از اروپا به کشور، در لیگ داخلی حاضر نخواهند شد.

این دو بازیکن فصل قبل در میانه لیگ فرانسه برای تیم فراسنج تهران هم به میدان رفتند و برای این کار مجبور بودند از فرانسه به تهران بیایند و دوباره به این کشور باز گردند. همین موضوع باعث می‌شد پولی که از باشگاه دریافت می‌کردند را صرف رفت و آمد کنند و به همین دلیل ظاهرا تصمیم گرفته‌اند در این فصل در لیگ برتر ایران بازی نکنند.

پیمان حسنی، دبیر فدراسیون در مورد این موضوع به فارس گفت: طبق صحبت‌هایی که شده احتمالا به دلیل بالا بودن هزینه های رفت و آمد از اروپا به تهران در لیگ برتر فصل آینده حضور نخواهند داشت.

به گزارش فارس، قرار بود لیگ برتر مردان از فردا یعنی 6 آبان آغاز شود که به دلیل عدم ارائه مدارک توسط تیم‌ها یک ماه به تعویق افتاده است.

انتهای پیام /

*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید نوشاد عالمیان نیما عالمیان لیگ برتر تنیس روی میز تنیس روی میز برادران عالمیان این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است