بازی فکری دانشآموز بجنوردی ثبت اختراع شد

بجنورد - ایرنا - معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش بجنورد گفت: دانشآموز دبستانی مرکز استان توانست اختراع بازی فکری خود را در شورای نظارت بر اسباببازی به ثبت برساند.
افسانه وصال روز شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: محمدحسین کلاته دانش آموز کلاس پنجم، بازی فکری را در سه نسخه طراحی و اختراع کرده است که این اختراع در سطح ملی به ثبت رسیده است.
وی گفت: پیگیر هستیم تا برای تولید انبوه این بازی، مجوز لازم دریافت کنیم و در این زمینه اقدام شود.
پدر این دانش آموز هم گفت: محمدحسین، بازی فکری با عنوان «ماجراجویی در جهان» را به نام خود ثبت کرده است، این بازی توسط وی طراحی شده و مشابه آن در کشور وجود ندارد.
امین کلاته اظهار داشت: این بازی فکری با یک تاس و چند کارت انجام می شود، به هر کشور بر اساس شاخص هایی چون جمعیت، وسعت و اقتصاد، ارزشی تعیین شده است و بازیکن با انداختن تاس و کسب امتیاز، نسبت به خرید کشور اقدام میکند.
بر اساس این گزارش، 68 هزار دانش آموز در 505 مدرسه شهرستان بجنورد مشغول به تحصیل هستند.
*س_برچسبها_س*