باشگاه استقلال تهران
باشگاه استقلال تهران
دو چهرهای که نام آنها برای مدیرعاملی استقلال مطرح شده در ملاقات شب گذشته رییس جمهور با ملیپوشان حضور داشتند.
به احتمال زیاد امروز در جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال تکلیف مدیریت این باشگاه مشخص میشود.
ناکامی و تفاوت میان ستاره های بین المللی استقلال حتی به بیرون زمین هم سرایت کرده است.
کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال روز پرکاری را پشت سر گذاشت و در اقدامی تکراری، بیفایده و فرمالیته، چند مدیر از دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را احضار کرد. همچنین کمیته انضباطی هم دست به کار شده تا با بررسی شواهد و مستندات، نسبت به حواشی دیدار پرسپولیس و استقلال خوزستان واکنش نشان دهد.
اوسمار با بیفوما همان ترکیب جادویی و امتحان پس داده اورونوف و ترابی را تکرار کرده است.
مدیران باشگاه استقلال هیچ مذاکرهای با اللهیار صیادمنش نداشتهاند.
دروازهبان ایرانی تیم فوتبال استقلال، خود را آماده حضور در میادین خواهد کرد.
مالکان باشگاه استقلال قصد دارند علی تاجرنیا را به عنوان مدیرعامل منصوب کنند.
مدیر تیم فوتبال استقلال تاکید کرد که سازمان لیگ عدالت را در آستانه دربی رعایت نکرده است.
بیژن طاهری، مدیر تیم فوتبال استقلال، ضمن ابراز تأسف از بیاحترامیهای اخیر به جامعه بزرگ هواداری استقلال، تأکید کرد که این اتفاق به هیچ عنوان پذیرفته نیست و امیدوار است که با مسببان این حرمتشکنی به گونهای برخورد شود که دیگر شاهد تکرار این رفتارها در فوتبال نباشیم.
مدیر تیم فوتبال استقلال گفت: در آستانه برگزاری دربی پایتخت، عدالت بهصورت یکسان رعایت نشد. توقع کادرفنی ما از مسئولان سازمان لیگ این است که با نگاهی یکسان به وضعیت دو تیم نگاه کنند و تفاوتی میان ما و رقیب قائل نشوند.
سرپرست باشگاه استقلال ضمن واکنش به انتشار ویدیوی منتشر شده از سوی رسانه رسمی پرسپولیس، به استراحت بیشتر رقیب نیز معترض شد.
مدیر تیم فوتبال استقلال با انتقاد از برنامه ریزی سازمان لیگ به زمان کم استراحت این تیم نسبت به رقیب سنتی گفت: ما برای دربی دو روز کمتر از پرسپولیس استراحت می کنیم.
مدیر تیم فوتبال استقلال تاکید کرد که سازمان لیگ عدالت را در آستانه دربی رعایت نکرده است.
کادرفنی تیم ملی امید از بازیکن استقلال برای حضور در اردوی آبان ماه دعوت کرد.
با تصمیم کادر فنی تیم فوتبال امید کشورمان، بازیکن جوان تیم فوتبال استقلال به اردوی آمادهسازی این تیم دعوت شد.