جمعه 13 شهریور 1405

باشگاه لیگ برتری به پرداخت 5 میلیارد محکوم شد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
باشگاه لیگ برتری به پرداخت 5 میلیارد محکوم شد

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کمیته وضعیت آرای خود را درمورد برخی پروند‌ه‌ها به شرح زیر اعلام کرد:

*با توجه به شکایت مسلم مجدمی از باشگاه نفت مسجد سلیمان، این باشگاه به پرداخت مبلغ 2 میلیارد و 120 میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ 46 میلیون و 216 هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. همچنین کمیته وضعیت نسبت به دعوی خواهان به میزان 320 میلیون ریال قرار رد صادر کرد.

*در پی شکایت امیر روستایی از باشگاه نفت مسجد سلیمان، این باشگاه به پرداخت مبلغ 3 میلیارد و 190 میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ 69 میلیون و 542 هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم گردید.

*در پرونده شکایت سجاد برخورداری از باشگاه شهرداری همدان، این باشگاه به پرداخت مبلغ 434 میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ 9 میلیون و 461 هزار و 200 ریال بابت هزینه در حق خواهان محکوم گردید. همچنین کمیته وضعیت نسبت به دعوی خواهان به میزان 86 میلیون ریال قرار رد صادر کرد.

*با توجه به شکایت نیما اسکندرزاده از باشگاه شهرداری همدان، این باشگاه به پرداخت مبلغ 470 میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ 10 میلیون و 246 هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید نفت مسجد سلیمان کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است