یک‌شنبه 2 شهریور 1404

بانک توسعه تعاون خراسان شمالی 86 میلیارد ریال وام اشتغال داد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
بانک توسعه تعاون خراسان شمالی 86 میلیارد ریال وام اشتغال داد

بجنورد - ایرنا - مدیر امور شعب بانک توسعه تعاون خراسان شمالی گفت: 86 میلیارد ریال تسهیلات نیمه نخست امسال به 191 طرح اشتغالزا در این استان پرداخت شد.

محمد ندری بیابانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان تسهیلات برای 170 نفر شغل ایجاد کرده است.

وی افزود: پارسال در همین مدت این بانک 66 میلیارد و 938 میلیون ریال تسهیلات به متقاضیان اشتغال پرداخت کرده بود، این میزان تسهیلات به تعداد 131 پرونده ارایه شده بود.

ندری بیابانی اظهار داشت: از نظر پرداخت تسهیلات در نیمه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال 30 درصد و از نظر تعداد طرح نیر بیش از 40 درصد رشد یافته است.

وی با بیان اینکه به تمام بخش های اقتصادی تسهیلات اشتغال پرداخت می شود افزود: حوزه کشاورزی، صنعت و معدن، مسکن، عمران، خدمات بازرگانی از جمله این موارد است.

مدیر امور شعب بانک توسعه تعاون خراسان شمالی گفت: اما 70 درصد تسهیلات با اولویت تسهیلات به تعاونی ها و مابقی به سایر بخش ها پرداخت می شود.

در خراسان شمالی حدود 2 هزار و 800 تعاونی در بخش های مختلف کشاورزی، صنعت و معدن، خدمات، مسکن و سایر موارد وجود دارد.

44 درصد از جمعیت 863 هزار نفری خراسان شمالی در نواحی روستایی سکونت دارند.

*س_برچسب‌ها_س*