بانک مرکزی آمریکا
بانک مرکزی آمریکا
قیمت نفت با وجود این که تقاضای جهانی بسیار پایینتر از سطح پیش از دوران شیوع ویروس کرونا مانده، در محدوده بالای 40 دلار در هر بشکه تثبیت شده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا بار دیگر به سطح نگران کننده ای رسیده است و همزمان با شدت گرفتن سرعت شیوع در ایالت های غربی و جنوبی، فلوریدا پس از کالیفرنیا به دومین ایالتی در آمریکا تبدیل شده است که بیشترین شمار مبتلایان به کرونا را دارد و نیویورک نیز سومین ایالت از این نظر محسوب می شود. عامل دیگری که به گفته تحلیل گران ارزی روند...
پس از چهار افت متوالی، ارزش دلار در برابر بسیاری از همتایانش تقویت شد.
در بازار سکه و طلای امروز با توجه به قرار گرفتن انس جهانی در اوج بهای خود، سکه تمام بهار آزادی طرح جدید به نرخ 11 میلیون و 200 هزار تومان معامله شد.
قیمت نفت روز سه شنبه ثابت بود و رشدی که اوایل معاملات تحت تاثیر خوش بینی به تدابیر محرک مالی بیشتر آمریکا داشت را با نگرانی نسبت به افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا و آسیب دیدن دورنمای تقاضا از دست داد.
قیمت طلا در معاملات روز سه شنبه تحت تاثیر افت ارزش دلار و انتظارات برای تداوم سیاست پولی تسهیلی بانک مرکزی آمریکا بیش از 1.5 درصد صعود کرد و به مرز 2000 دلار نزدیک شد.
با کاهش ارزش دلار به دنبال اجرای سیاستهای تسهیل اقتصادی آمریکا که به نظر میرسد بیشتر بر پایه چاپ دلار بدون پشتوانه استوار است، تقاضا برای طلا به عنوان جایگزین پولی شدت یافته است.
با کاهش ارزش دلار به دنبال اجرای سیاستهای تسهیل اقتصادی آمریکا که به نظر میرسد بیشتر بر پایه چاپ دلار بدون پشتوانه استوار است، تقاضا برای طلا به عنوان جایگزین پولی شدت یافته است.
شدت گرفتن شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا باعث ریزش مجدد دلار شد.
تحلیلگران می گویند اونس طلا در معاملات هفته جاری رسیدن به مرز 1920 دلار را هدف گرفته و به نظر می رسد مانعی برای صعود بیشتر این فلز ارزشمند و شکسته شدن مرز 2000 دلار وجود ندارد.