بانک مرکزی آمریکا
بانک مرکزی آمریکا
قیمت هر اونس طلا امروز با 0.2 درصد افت به 1794 دلار و 43 سنت رسید.
قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی تحت تاثیر بهبود ریسکپذیری که تقاضا برای خرید داراییهای امن را محدود کرد، با کاهش روبرو شد.
الگوی مصرف دهکهای پایین درآمدی آمریکا تحت تاثیر کرونا تغییر کرده است.
بازارهای سهام جهان در سه ماهه دوم سال 2020 قویترین عملکرد را از سال 1998 داشتند؛ با این حال درخشش آنها مانع از روند صعودی قیمت طلا نشد و این فلز بزرگترین رشد سه ماهه خود در چهار سال اخیر را به ثبت رساند.
قیمت طلا در معاملات امروز چهارشنبه بازار جهانی نزدیک به بالاترین حد خود در هشت سال اخیر ایستاد که احتمال دارد تا رقم 1806 دلار پیش برود.
رئیس جمهور آمریکا گفت از عملکرد جروم پاول بسیار خوشحال است.
قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی در پی افزایش تقاضا برای خرید دارایی امن در مواجهه با افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در سراسر جهان و تشدید نگرانیهای اقتصادی، نزدیک به بالاترین حد خود در هشت سال اخیر ایستاد.
به گفته وانگ تائو، تحلیلگر فنی رویترز، هر اونس طلا برای تحویل فوری ممکن است مقاومت در سطح 1789 دلار را بیازماید و اگر این قیمت شکسته شود، تا مرز 1795 تا 1806 دلار پیش خواهد رفت.